Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη: Στέψη ή παράταση την Κυριακή στον Πειραιά

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη: Στέψη ή παράταση την Κυριακή στον Πειραιά

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (18:30, OSFP TV) την Βουλιαγμένη στον Πειραιά στον 3ο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και με νίκη κατακτά το 12ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο href="https://www.gazzetta.gr/teams/olympiakos" target="_blank"> Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη υποδέχεται την Κυριακή (18:30, OSFP TV) στον Πειραιά την Βουλιαγμένη στον 3ο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και μετά από το 2-0 στους πρώτους τελικούς θέλει μια νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός που το 2021 κατέκτησε την Ευρωλίγκα, το Κύπελλο Ελλάδος ενώ στην αρχή της σεζόν πήρε και το Σούπερ Καπ Ελλάδος φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ομάδα στο άθλημα με 12 πρωταθλήματα.

Έως σήμερα η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός έχουν από 11. Η ομάδα του Πειραιά "τρέχει" μάλιστα ένα σερί 7 τίτλων και διεκδικεί τον 8ο συνεχόμενο. Η Βουλιαγμένη από την άλλη θέλει νίκη για να παραμείνει ζωναντή και να οδηγήσει σε 4ο παιχνίδι τη σειρά αλλά σίγουρα δεν είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Η φουνταριστή του Ολυμπιακού Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη είπε για τον 3ο τελικό: «Αύριο έχουμε τον τρίτο τελικό για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου, για να κάνουμε το τρέμπλ και να ολοκληρώσουμε μια απίστευτη χρονιά. Το παιχνίδι θέλει προσοχή ώστε να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο href="https://www.gazzetta.gr/tag/paylidis-haris" target="_blank">Χάρης Παυλίδης έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση 9 πρωταθλημάτων και διεκδικεί το 10ο ενώ η μοναδική παίκτρια της ομάδας του Πειραιά που έχει κερδίσει 9 και ψάχνει το 10ο είναι η αρχηγός, href="https://www.gazzetta.gr/tag/avramidoy-alkistis" target="_blank">Άλκηστης Αβραμίδου.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα