Η ΚΟΕ ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή στα πρωταθλήματα πόλο

Gazzetta team
Η ΚΟΕ ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή στα πρωταθλήματα πόλο

bet365

Μετά από την απόφαση της κυβέρνησης για νέο "λουκέτο" στον ερασιτεχνικό αθλητισμό η ΚΟΕ ανακοίνωσε την αναβολή της 6ης ημέρας της Α1 πόλο γυναικών που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη (4/3).

Λίγες ημέρες μετά από την επική πρόκριση της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η κυβέρνηση μετά από εισήγηση των λοιμοξιολόγων αποφάσισε να βάλει και πάλι στο ... ψυγείο το άθλημα.

Με απόφαση της την οποία ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς το πρωτάθλημα πόλο ανδρών-γυναικών θα διακοπεί εκ νέου για δυο εβδομάδες. Οι άνδρες πρόλαβαν να παίξουν την 5η αγωνιστική την Τετάρτη (είναι σε εξέλιξη οι αγώνες) αλλά οι γυναίκες που είχε προγραμματιστεί να επιστρέψουν την Πέμπτη στη δράση δεν θα έχουν αυτή τη χαρά.

Μετά από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης το πόλο θα πληρώσει και πάλι το μάρμαρο και με τη νέα διακοπή είναι πλέον οριστικό ότι το πρωτάθλημα των ανδρών δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί τουλάχιστον με το πρόγραμμα που εξέδωσε η ομοσπονδία πριν από λίγες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ για την αναβολή:

«Μετά τις αποψινές ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά για «αναστολή λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων» και εν αναμονή της νέας ΚΥΑ για τον ερασιτεχνικό αλητισμό, η ΚΟΕ αποφάσισε την αναβολή της αυριανής (4/3) επανεκκίνησης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών, που είχε προαναγγελθεί να γίνει με την 6η αγωνιστική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπέρδεμα με το τί ισχύει στον αθλητισμό και το «βαθύ κόκκινο»!

Αλλαγές στις μετακινήσεις με κωδικούς «2» και «6»: Διαφοροποιείται το ωράριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα