Το ... αντίο της Ευτυχίας Καραγιάννη στο Νηρέα Χαλανδρίου

Gazzetta team
Το ... αντίο της Ευτυχίας Καραγιάννη στο Νηρέα Χαλανδρίου

bet365

Μετά από 5 επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας χωρίζουν οι δρόμοι της Ευτυχίας Καραγιάννη και του Νηρέα Χαλανδρίου.

Παρελθόν αποτελεί η Ευτυχία Καραγιάννη από τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Η έμπειρη προπονήτρια και "ασημένια" Ολυμπιονίκης της Αθήνας στην υδατοσφαίριση παραιτήθηκε μετά από 5 χρόνια από την ομάδα του Χαλανδρίου έχοντας να επιδείξει μια σειρά από επιτυχίες σε επίπεδο γυναικών αλλά και ακαδημιών.

Η Ευτυχία Καραγιάννη ευχαρίστησε την διοίκηση αλλά και όσους συνεργάστηκαν μαζί της στον Νηρέα με μια επιστολή που "ανέβασε" στο Facebook:

«Ένας όμορφος κύκλος 5 ετών κλείνει κάπου εδώ.....

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Νηρέα, την διοίκηση , τις εφόρους και τους γονείς για την στήριξη και τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια!
Ιδιαίτερα οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ . Δημητρη Γιακουματο γιατί πίστεψε όσο και εγώ σε αυτήν την ομάδα κα μου έδωσε την ευκαιρία να την φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούσαμε!!!

Ευχαριστώ τις συνεργάτιδες μου όλα αυτά τα χρόνια , τη Μαρία Θαλασσινίδου που ξεκίνησε αυτή την ομάδα , την Γεωργία Ελληνάκη με την πολύτιμη βοήθεια της στις ακαδημίες του Συλλόγου και την Κατερίνα Οικονομοπουλου η οποία εκτός από άμεση συνεργάτιδα μου υπήρξε κυριολεκτικά ο άνθρωπος μου τα τελευταία 4 χρόνια . Η στήριξη και η βοήθεια σας ήταν καταλυτική για την επιτυχημένη πορεία όλων αυτών των ετών.

Τελευταία αφήνω εσάς κορίτσια μου!!! Το έχω πει πολλές φορές μα θα το πω άλλη μια . Υπήρξα πολύ τυχερή που βρέθηκα στο δρόμο σας. Μπορεί να χώρισαν οι δρόμοι μας όμως εσείς είστε που συνεχίζετε αυτό το ταξίδι . Απολαύστε το, συνεχίστε με το ίδιο πείσμα , τη θέληση και το πάθος που σας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα θα ανταμειφθείτε !!!!!

Υπήρξατε για μένα η δεύτερη οικογένεια μου και θα κατέχετε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Να ξέρετε ότι πάντα θα σας καμαρώνω όπου και αν πάτε , ότι και αν κάνετε!!!!».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ NEWS FEED