Το ... αντίο της Ευτυχίας Καραγιάννη στο Νηρέα Χαλανδρίου

Gazzetta team
Το ... αντίο της Ευτυχίας Καραγιάννη στο Νηρέα Χαλανδρίου

bet365

Μετά από 5 επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας χωρίζουν οι δρόμοι της Ευτυχίας Καραγιάννη και του Νηρέα Χαλανδρίου.

Παρελθόν αποτελεί η Ευτυχία Καραγιάννη από τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Η έμπειρη προπονήτρια και "ασημένια" Ολυμπιονίκης της Αθήνας στην υδατοσφαίριση παραιτήθηκε μετά από 5 χρόνια από την ομάδα του Χαλανδρίου έχοντας να επιδείξει μια σειρά από επιτυχίες σε επίπεδο γυναικών αλλά και ακαδημιών.

Η Ευτυχία Καραγιάννη ευχαρίστησε την διοίκηση αλλά και όσους συνεργάστηκαν μαζί της στον Νηρέα με μια επιστολή που "ανέβασε" στο Facebook:

«Ένας όμορφος κύκλος 5 ετών κλείνει κάπου εδώ.....

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Νηρέα, την διοίκηση , τις εφόρους και τους γονείς για την στήριξη και τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια!
Ιδιαίτερα οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ . Δημητρη Γιακουματο γιατί πίστεψε όσο και εγώ σε αυτήν την ομάδα κα μου έδωσε την ευκαιρία να την φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούσαμε!!!

Ευχαριστώ τις συνεργάτιδες μου όλα αυτά τα χρόνια , τη Μαρία Θαλασσινίδου που ξεκίνησε αυτή την ομάδα , την Γεωργία Ελληνάκη με την πολύτιμη βοήθεια της στις ακαδημίες του Συλλόγου και την Κατερίνα Οικονομοπουλου η οποία εκτός από άμεση συνεργάτιδα μου υπήρξε κυριολεκτικά ο άνθρωπος μου τα τελευταία 4 χρόνια . Η στήριξη και η βοήθεια σας ήταν καταλυτική για την επιτυχημένη πορεία όλων αυτών των ετών.

Τελευταία αφήνω εσάς κορίτσια μου!!! Το έχω πει πολλές φορές μα θα το πω άλλη μια . Υπήρξα πολύ τυχερή που βρέθηκα στο δρόμο σας. Μπορεί να χώρισαν οι δρόμοι μας όμως εσείς είστε που συνεχίζετε αυτό το ταξίδι . Απολαύστε το, συνεχίστε με το ίδιο πείσμα , τη θέληση και το πάθος που σας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα θα ανταμειφθείτε !!!!!

Υπήρξατε για μένα η δεύτερη οικογένεια μου και θα κατέχετε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Να ξέρετε ότι πάντα θα σας καμαρώνω όπου και αν πάτε , ότι και αν κάνετε!!!!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα