Παναθηναϊκός: Με Νηρέα Γέρακα για την άνοδο στην Α1

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Με Νηρέα Γέρακα για την άνοδο στην Α1

bet365

Οι νικητές των αγώνων Παναθηναϊκός-Νηρέας Γέρακα και Πανιώνιος-Ηλυσιακός θα "ανέβουν" στην Α1.

Από τα ζευγάρια του Παναθηναϊκού με τον Νηρέα Γέρακα και του Πανιωνίου με τον Ηλυσιακό θα προκύψουν οι δυο ομάδες που θ' ανέβουν στην Α1 της νέας περιόδου.

Οι τέσσερις ομάδες προκρίθηκαν στη Β' φάση των πλέι οφ που θα διεξαχθεί στις 28-30/6 και όποια από τις δυο πετύχει 2 νίκες στη σειρά εξασφαλίζει την άνοδο και μια θέση στον "τελικό" της Α2.

Ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος έχουν πλεονέκτημα έδρας. Οι "πράσινοι" κέρδισαν με 15-6 τον Ηλυσιακό και στον 3ο αγώνα της α' φάσης των πλέι οφ και έφτασαν εύκολα στην κορυφή.

Τα οχτάλεπτα: 2-0, 5-1,3-2,5-3.

Παναθηναϊκός:Παρασκευόπουλος, Χατζηστεφάνου, Παπαδημητρίου Δ. 5, Παπαδημητρίου Α. 1, Κουρλιάφτης 2, Ορφανός, Πανταζόπουλος 2, Αθανασίου, Γκαράνης 2, Μπερτόλης 1, Γαβαλάς, Δαβίλας, Μπιτσάκος 1, Κουλιεράκης 1 και Κωσταβάρας.

Ηλυσιακός:Μπελιάς, Χριστοφίδης 2, Τσελέντης, Μπέκες 2, Γκιτσάκης, Λάππας 1, Παληός 1, Κρανιάς, Τουμαούρας, Τασσιόπουλος, Στραβάκος, Σύλας, Γκραντσάκης, Λιαντσίρας και Χαλάμης.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο προπονητής του ΠΑΟ Μιχάλης Λαζαρίδης τόνισε «Κάναμε μια ακόμα καλή εμφάνιση , παρόλο που ήταν δύσκολες οι καιρικές συνθήκες με τόση ζέστη. Η ομάδα έκανε το χρέος της και έκανε 17 νίκες συνολικά. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκουραστούμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στους ημιτελικούς και να πάρουμε την άνοδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα