Αντονέλι: Σώθηκε από πτώση από βράχο και πέθανε από τον covid-19 ο 21χρονος ποδηλάτης (pic)

Gazzetta team
Αντονέλι: Σώθηκε από πτώση από βράχο και πέθανε από τον covid-19 ο 21χρονος ποδηλάτης (pic)

bet365

Ο 21χρονος ποδηλάτης Michael Antonelli είχε σωθεί το 2018 από τρομακτική πτώση από βράχο εν ώρα αγώνα και πέθανε την Πέμπτη (3/12) από τον covid-19 στο Σαν Μαρίνο.

Συγκλονίζει την γειτονική Ιταλία η ιστορία του 21χρονου ποδηλάτη Michael Antonelli.

Γεννημένος στις 30/11/1999 στο Σαν Μαρίνο είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως ποδηλάτης αλλά όλα σταμάτησαν το 2018. Τότε είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στην διάρκεια ενός αγώνα ποδηλασίας.

Στο 91ο χλμ της διαδρομής από τη Φλωρεντία στο Βιαρέτζιο έπεσε από βράχο κατά την διάρκεια κατάβασης και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Πέρασε δύσκολα αλλά τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει να αναγνωρίζει πρόσωπα και να τρώει κανονικά.

Δεν πρόλαβε όμως. Προσβλήθηκε από τον covid-19 και την Δευτέρα (30/11) ανήμερα των γενεθλίων του εισήλθε στο νοσοκομείο στην πατρίδα του το Σαν Μαρίνο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Δεν άντεξε...

Έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (3/12). Είχαν περάσει 2 χρόνια και 4 μήνες μετά από το σοβαρό ατύχημα του που ξεπέρασε αλλά δεν τα κατάφερε με τον covid-19.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα