Υπό την σκέπη του Ερασιτέχνη ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ

Gazzetta team
Υπό την σκέπη του Ερασιτέχνη ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανέφερε πως όλα τα τμήματα ΑμεΑ του «τριφυλλιού» θα βρεθούν υπό την σκέπη του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο. έλαβε ιστορική απόφαση και για πρώτη φορά τα τμήματα ΑμεΑ θα βρεθούν υπό την σκέπη του Συλλόγου.

Η αρχή έγινε τον Δεκέμβριο του 2018 με την απόφαση της τότε διοίκησης του Συλλόγου για την ίδρυση του Παναθηναϊκού ΑμεΑ και από την πρώτη στιγμή η «μάνα του λόχου» αποτέλεσε μια από τις βάσεις του όλου εγχειρήματος.

Η νέα διοίκηση αποφάσισε την περαιτέρω στήριξη των συγκεκριμένων τμημάτων δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στον αθλητισμό ΑμεΑ του Συλλόγου.

Η συμπαράσταση ήταν έμπρακτη από την πρώτη στιγμή ενώ παραχωρήθηκε και η αίθουσα της Θύρας 12 για τις ανάγκες των τμημάτων.

Με τη νέα απόφαση του Δ.Σ. ουσιαστικά υπάρχει η διάθεση για πλήρη ένταξη των τμημάτων ΑμεΑ στον κεντρικό σχεδιασμό και προϋπολογισμό του Α.Ο. αποδεικνύοντας ότι αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Παναθηναϊκού για το οποίο άπαντες είμαστε υπερήφανοι».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED