Πάλη: Στη Βουδαπέστη για το προ ολυμπιακό οι Έλληνες παλαιστές

Gazzetta team
Πάλη: Στη Βουδαπέστη για το προ ολυμπιακό οι Έλληνες παλαιστές

bet365

Εννέα Έλληνες παλαιστές θα διεκδικήσουν Ολυμπιακά εισιτήρια στο προ ολυμπιακό της Βουδαπέστης που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου.

Για το Ολυμπιακό όνειρο θα παλέψουν από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου εννέα Έλληνες παλαιστές στο προ ολυμπιακό της Βουδαπέστης.

Από ελληνικής πλευράς θα αγωνιστούν στην ελευθέρα οι Γιώργος Πιλίδης (65κ.), Γιώργος Κουγιουμτζίδης (74κ.), Γιώργος Σαββουλίδης και Τιμοφέι Ξενίδης (97κ.).

Στην ελληνορωμαϊκή θα παλέψουν οι: Γιώργος Πρεβολαράκης (77κ.), Δημήτρης Παπαδόπουλος (87κ.), Λαοκράτης Κεσίδης (97κ.) και Αλέξανδρος Παπαδάτος (97κ.), ενώ στις γυναίκες θα συμμετάσχει η Κατερίνα Πιτσιάβα (76κ.)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα έχει ήδη εξασφαλίσει μία Ολυμπιακή πρόκριση με τη Μαρία Πρεβολαράκη κι όσοι αθλητές δεν καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία στο προολυμπιακό τουρνουά στη Σόφια 6-9 Μαρτίου.

Η κλήρωση

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η κλήρωση του ευρωπαϊκού προολυμπιακού τουρνουά Πάλης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Στα 65κ. ο Γιώργος Πιλίδης θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» τον Ιταλό Μανσούρ. Στα 74κ. ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης θα παλέψει στον προκριματικό γύρο απέναντι στον Αμίν (Σαν Μαρίνο).

Ο Γιώργος Σαββουλίδης στα 86κ. θα αγωνιστεί στους «16» με τον Λευκορώσο Σαμπανάου, ενώ στα 97κ. ο Τιμοφέι Ξενίδης στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Τιλ.

Η Κατερίνα Πιτσιάβα στην κατηγορία των 76κ. γυναικών θα παλέψει με την Μπελίνσκα (Ουκρανία) στη φάση των «16».

Στην Ελληνορωμαϊκή στα 77κ. ο Γιώργος Πρεβολαράκης θα αντιμετωπίσει στον προκριματικό γύρο τον Σέρβο Νέμες. Στη φάση των «16» ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (87κ.) θα αγωνιστεί απέναντι στον Ελβετό Μπετσχαρτ.

Στα 97κ. ο Λαοκράτης Κεσίδης στους «16» θα παλέψει με τον Αζέρο Λοκιάγεφ και τέλος στην ίδια φάση στα 130κ. ο Αλέξανδρος Παπαδάτος θα αγωνιστεί απέναντι στον Αζέρο Καντελάκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα