Khabib σε McGregor: «Αυτά παθαίνεις όταν κάνεις sparring με μικρά παιδάκια» (pic)

Κώστας Τόπας
Khabib σε McGregor: «Αυτά παθαίνεις όταν κάνεις sparring με μικρά παιδάκια» (pic)

bet365

Ο Conor McGregor δεν τα κατάφερε απέναντι στον Dustin Poirier, ο οποίος τον ισοπέδωσε και με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο πήρε μία σπουδαία νίκη.
bwin - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! |21+

Ο αήττητος πρωταθλητής της lightweight και καλύτερος MMAer, Khabib Nurmagomedov δεν άφησε ασχολίαστη την ήττα του McGregor.

«Αυτό συμβαίνει, όταν αλλάζεις την ομάδα σου, αφήνεις τους συνεργάτες που σου έκαναν πρωταθλητή και κάνεις sparring με μικρά παιδάκια, μακριά από την πραγματικότητα», ήταν το μήνυμα του λίγες ώρες μετά τον αγώνα του Poirier με τον McGregor.
Πάντως η κόντρα μεταξύ του Khabib και του Ιρλανδού συνεχίζεται, καθώς λίγες ημέρες πριν ο McGregor δήλωσε πως αυτός είναι ο βασικός υπεύθυνος της απόσυρσης του Νταγκεστανού και προσπάθησε με επικοινωνιακά τρικ να τον βάλει ξανά στο παιχνίδι.
«Νομίζω πως με φοβάται, αυτό είναι σίγουρο. Δεν τον κατηγορώ. Ξέρω τι αντιμετώπισα τότε. Είδα τον καλύτερο Khabib που θα μπορούσα να πετύχω ποτέ. Εγώ ήμουν ο χειρότερος που θα μπορούσα να είμαι. Το ξέρουν καλά και αυτός και η ομάδα του. Είμαι η απάντηση για την καταστροφή αυτού του τύπου. Δεν θα μπορεί να παραπλανεί τον κόσμο για πολύ καιρό ακόμα. Νομίζω πως απέδειξε ότι δεν είναι αληθινός μαχητής. Πως μπορείς να σηκωθείς να φύγεις; Έχει τόσα ματς να δώσεις. Να παίξεις με τον Diaz, τον Ferguson, τον Oliveira ή εμένα. Τα...έκανε πάνω του τότε στο λεωφορείο και κάνει το ίδιο και τώρα. Από την άλλη, έχει και οικογενειακά θέματα οπότε του εύχομαι το καλύτερο», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία Νέα