Τόκιο 2021: Η Γκουντούρα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τόκιο 2021: Η Γκουντούρα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

bet365

Η 23χρονη Δώρα Γκουντούρα "σφραγίζει" και τυπικά την Κυριακή την πρόκριση και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην αγαπημένη της πόλη, τη Βουδαπέστη, έγραψε άλλη μια "χρυσή" σελίδα δόξας η Δώρα Γκουντούρα.

Η 23χρονη ξιφομάχος, η οποία ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της Bwin "Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά των Ολυμπιονικών", εξασφάλισε κατά 99,9% την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ουγγαρίας και περιμένει την Κυριακή μετά και από το ομαδικό την τυπική επιβεβαίωση!

Στη Βουδαπέστη που η Γκουντούρα είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σπάθη το 2019 τα χαρμόσυνα νέα ήρθαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Η πορεία

Η Ρουμάνα Μπιάνκα Πασκού που "απειλούσε" την πρωταθλήτρια της ΑΕΚ αποκλείστηκε στον 2ο γύρο στο κυρίως ταμπλό και έτσι δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τους βαθμούς που έχει μαζέψει από τους προηγούμενους αγώνες η Ελληνίδα.

Η Γκουντούρα κέρδισε στον 1ο γύρο την Αμερικανίδα Αλεξάντρα Σέλτον με 15-7 και εν συνεχεία την Ιαπωνέζα Ρίσα Τακασίμα με 15-14. Αποκλείστηκε στους "16" από την Κινέζα Γιάκι Σάο με 15-7.

Θυμίζουμε ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες συμμετείχε το 2012 και το 2016 στη σπάθη η Βάσω Βουγιούκα.

Θετική στον covid-19 η Γεωργιάδου

Άτυχη στάθηκε στη Βουδαπέστη η Δέσποινα Γεωργιάδου.

Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού αν και τραυματισμένη προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά διαγνώστηκε θετική στον covid-19 και έτσι αποκλείστηκε από τους αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ξιφασκίας η Γκουντούρα! (pic)

Γκουντούρα: Χάλκινο μετάλλιο στο "Ακρόπολις" (pics)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα