Κωπηλασία: Υποψήφιος πρόεδρος ο Βασίλης Λυκομήτρος

Gazzetta team
Κωπηλασία: Υποψήφιος πρόεδρος ο Βασίλης Λυκομήτρος

bet365

Ο γιατρός και παλιός πρωταθλητής της κωπηλασίας Βασίλης Λυκομήτρος θα διεκδικήσει την προεδρία της ομοσπονδίας κωπηλασίας.

Την υποψήφιοτητα του για την θέση του προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ(κωπηλασία) κατέθεσε ο γιατρός και παλιός πρωταθλητής της κωπηλασίας, Βασίλης Λυκομήτρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του:

«Θα ήθελα να χαιρετήσω την Ελληνική Κωπηλασία και τα μέλη της δηλώνοντας την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ. Αγωνίστηκα με ταπεινότητα και αυταπάρνηση για τα ελληνικά κουπιά και τίμησα με τον ιδρώτα μου τη Γαλανόλευκη ως αθλητής για 16 χρόνια, με Ολυμπιακές Παγκόσμιες και Βαλκανικές διακρίσεις χωρίς να παραμελήσω ποτέ τις σπουδές μου στην Ιατρική.

Στη συνέχεια υπηρέτησα την Εθνική ομάδα ως γιατρός και ως Μάνατζερ και Διευθυντής Κωπηλασίας των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 στο Σχοινιά. Είχα τη τιμή να επιλεγώ από τη Παγκόσμια Ομοσπονδία να ετοιμάσω τούς κανονισμούς και το φάκελο της υποψηφιότητας για την είσοδο της Διεθνούς Κωπηλασίας στους Παραολυμπιακούς αγώνες και να γίνω ο πρώτος Chief Classifier στο άθλημα μας.

Τα υπόλοιπα έτη μέχρι σήμερα υπηρέτησα ως Αντιπρόεδρος τον Κωπηλατικό Όμιλο Ελλάδος και ως Έφορος τον Ναυτικό Όμιλο Βόλου-Αργοναύτες. Πιστεύω ακράδαντα ότι ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες ώστε όλη αυτή η αθλητική επιστημονική και διοικητική εμπειρία να χρησιμοποιηθεί για να υπηρετήσει τη Δίκαιη Ανάπτυξη της Ελληνικής Κωπηλασίας που όλοι αγαπάμε.

Θέλω να τονίσω την οικουμενική προσέγγιση και τον ενωτικό χαρακτήρα της κίνησής μας, που πορεύεται με το σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ». Με Ανοιχτούς Ορίζοντες σε ένα συνεχώς εναλλασσόμενο μέλλον καλώ σε συσπείρωση όλους τους παλιούς συναθλητές μου, όλους τους νεότερους πρωταθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και τους φιλάθλους και περισσότερο όλων, τα σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα, να αγωνιστούμε ΜΑΖΙ για τα παιδιά μας.

Στους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας και η παγκόσμια κοινότητα, υπάρχει επιτακτική ανάγκη να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας, όχι μόνο στην υγεία και τη παιδεία αλλά και στον αθλητισμό.

Μπορούμε με καλύτερη οργάνωση να κάνουμε επιτέλους αυτή την Αλλαγή και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την προπονητική και μαθησιακή εκπαίδευση προσφέροντας ένα καλύτερο μέλλον στους κωπηλάτες μας.

Κανείς δεν περισσεύει και κανείς δεν αποκλείεται στη μικρή μας κοινότητα. Έχουμε την ανάγκη όλων, παλαιών και νέων στελεχών για να δώσουμε στους αθλητές μας το μέλλον που τους αξίζει και στη πατρίδα μας τις τιμές και τις δόξες που δικαιούται.

Να γίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μια ομάδα για να δημιουργήσουμε τη Κωπηλασία που ονειρευόμαστε, με δίκαιη επιλογή αθλητών, με καθαρή λογιστική και ειλικρινή οικονομικά στοιχεία, με ανάπτυξη των ομίλων. Προσφέροντας σε όλους χωρίς διακρίσεις, στο πλαίσιο του νέου Αθλητικού Νόμου που έδωσε στις ελπίδες μας φτερά, υλικό, τεχνογνωσία και επιστήμη.

Είναι εξαιρετική τιμή για μένα προσωπικά να αγωνιστώ μαζί σας.
Σας ευχαριστώ θερμά όλους».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα