Δημητρούλιας: «Ευσεβής πόθος να φτάσει η ΑΕΚ στον τελικό της Ευρώπης»

Δημητρούλιας: «Ευσεβής πόθος να φτάσει η ΑΕΚ στον τελικό της Ευρώπης»

Gazzetta team
Δημητρούλιας: «Ευσεβής πόθος να φτάσει η ΑΕΚ στον τελικό της Ευρώπης»

bet365

Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε για τα παιχνίδια με την Πρίστινα αλλά και για τον στόχο της ομάδας στην Ευρώπη.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Πρίστινα ο οποίος "σφράγισε" την πρόκριση στους "16" του European Cup ο τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, δήλωσε στο aek.gr:

“Όπως είπα και χθες, ήταν πολύ σημαντικό σήμερα και μετά από 2 μήνες που ήμασταν άπραγοι, να παρουσιαστούμε εξίσου συμπαγείς όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος δεν είναι το ίδιο επαγγελματική ομάδα, επομένως θα έβγαζε περισσότερη κούραση τώρα, αλλά αυτό δε σήμαινε απαραίτητα ότι θα είχαμε αυτήν την απόδοση. Τα παιδιά κατανόησαν πλήρως την αξία του αγώνα.

Ξεκινήσαμε πάρα πολύ σοβαρά. Είδατε ότι στην άμυνα δεχθήκαμε μόλις 4 τέρματα στο πρώτο μέρος, με εξαιρετική απόδοση, τακτική προσαρμογή, σα να παίζαμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους νέους μας αθλητές να μπουν με “αέρα” στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να “κλείσει” η σεζόν βλέποντας 3 18χρονους να αποδίδουν τόσο καλά. Και οι 3 πήγαν εξαιρετικά.

Δίνουν το σύνθημα ότι είμαστε μία οικογένεια, δουλεύουμε επαγγελματικά, αλλά μας απασχολεί και η συνέχεια της ομάδας. Νομίζω ότι και τις 2 μέρες δώσαμε το στίγμα μας, ότι ήρθαμε σε αυτόν το θεσμό για να διεκδικήσουμε τα πάντα. Ο ευσεβής μας πόθος είναι να φτάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε τον τίτλο, αλλά αυτό θέλει δουλειά. Είμαστε σε αγωνιστική απραγία, θέλουμε ρυθμό. Μακάρι να ξεκινήσει και το Πρωτάθλημα, γιατί τα παιχνίδια μας λείπουν και θα φανεί σε ισχυρότερες ομάδες. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε έτοιμοι σε όλες τις προκλήσεις, γιατί οι δίψα όλων, από τη διοίκηση έως τους μικρούς αθλητές είναι τεράστια. Πάντα υπάρχει και το νταμπλ που είναι ο βασικός μας στόχος. Καλές γιορτές σε όλους“.

 

Τελευταία Νέα