Πελεκίδης, Σαμολαδά: «Χαρούμενοι για την πρόκριση»

Gazzetta team
Πελεκίδης, Σαμολαδά: «Χαρούμενοι για την πρόκριση»

bet365

Με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη Μάλτα απέναντι στην Καβαλιέρι ο ΠΑΟΚ είναι στους "16" του EHF European Cup, με τους Πελεκίδη και Σαμολαδά να αναφέρουν πως είναι χαρούμενοι για την πρόκριση.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και Ευγενίας Σαμολαδά, μετά και τη δεύτερη επικράτηση επί της Kavallieri RS2 με 36-8.

Δημήτρης Πελεκίδης: «Ήταν ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα μετά την πρώτη ευρεία νίκη μας. Νικήσαμε και στο δεύτερο παιχνίδι, οριστικοποιήσαμε την πρόκριση μας στην επόμενη φάση. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στις παίκτριες μου, αλλά και στον Σύλλογο και στους ανθρώπους που βοήθησαν, ώστε η ομάδα να είναι στην Μάλτα για να παίξει αυτά τα δύο παιχνίδια, κάτι το οποίο ήταν πάρα πολύ δύσκολο σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες. Περιμένουμε την κλήρωση της Τετάρτης ώστε να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλο μας στην φάση των «16».

Ευγενία Σαμολαδά: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που περάσαμε στους «16» της επόμενης φάσης. Καταφέραμε να προπονηθούμε ώστε να δείξουμε έναν καλό εαυτό παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν. Περιμένουμε πλέον την κλήρωση της Τετάρτης για να δούμε τον επόμενο αντίπαλο μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτόν με απώτερο σκοπό την πρόκριση στα προημιτελικά».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED