ΠΑΟΚ - Νέα Ιωνία: Μάχη για την κούπα στη Βέροια

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Νέα Ιωνία: Μάχη για την κούπα στη Βέροια

bet365

Το Σάββατο (17:00) στο Φιλίππειο της Βέροιας ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στη Νέα Ιωνία.

Σε μια πόλη που ζει για το χάντμπολ, τη Βέροια, θα διεξαχθεί το Σάββατο (17:00) ο 34ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στις γυναίκες.

Αντίπαλοι θα είναι για 2η φορά μέσα σε 3 χρόνια, ο ΠΑΟΚ και η Νέα Ιωνία.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο νικητής του 2019 και η Νέα Ιωνία η νικήτρια του 2018 και του 2017. Η Νέα Ιωνία είναι 3η σε κατακτήσεις τίτλων στην ιστορία του θεσμού με 5 ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 3.

Στην 1η θέση είναι η Αναγέννηση Άρτας με 10 τίτλους!

Ο ΠΑΟΚ φέτος δεν έχει χάσει ούτε βαθμό στο πρωτάθλημα και είναι το μεγάλο φαβορί στον τελικό απέναντι σε μια επικίνδυνη Νέα Ιωνία.

Δηλώσεις από τη συνέντευξη Τύπου:

Μενέλαος Δανήλος (Προπονητής ΟΦ Νέας Ιωνίας): “Ευχαριστούμε το δήμο Βέροιας για τη φιλοξενία του τελικού. Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε για μία ακόμη φορά σε τελικό. Μετά την περσινή απουσία μας, βρισκόμαστε σε μία φάση που αυτή η συμμετοχή μας βοηθά να εξελιχθούμε. Φέτος κάνουμε μία ανανέωση. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια. Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν μας απαγορεύει να δώσουμε κάθε ικμάδα της δύναμής μας και με όλο μας το πάθος και το θάρρος να διεκδικήσουμε το τρόπαιο”.

Δημήτρης Πελεκίδης (προπονητής ΠΑΟΚ): “Ευχαριστούμε το δήμο Βέροιας για τη φιλοξενία του τελικού, καθώς και τον πρόεδρό μας τον κ. Κατσαρή για την αμέριστη βοήθειά του προς την ομάδα. Εμείς συνεχίζουμε μία πορεία που ξεκινήσαμε πέρσι, με στόχους την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και την ευρωπαϊκή πορεία. Στον τελικό βρίσκονται οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, περιμένω ένα ματς αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Δεν εξετάζουμε ποιος είναι φαβορί, σε έναν τελικό πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο. Αύριο πιστεύω ότι θα έχουν τη δική τους σημασία οι άμυνες και η παρουσία των τερματοφυλάκων. Εύχομαι να έχουμε έναν τελικό χωρίς τραυματισμούς”.

Μάγδα Κεπεσίδου (αθλήτρια Νέας Ιωνίας): “Σε μία περίοδο ανανέωσης η Νέα Ιωνία καταφέρνει και πάλι να πρωταγωνιστεί. Από την αρχή της χρονιάς, δεν σκεφτόμαστε ποιος είναι φαβορί. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο τη δική μας απόδοση και πώς θα φτάσουμε σε νέους τίτλους. Περιμένουμε έναν τελικό με δυναμική, ανάλογη εκείνης της του πρόσφατου μεταξύ μας αγώνα πρωταθλήματος”.

Αγνή Ζυγούρα (αθλήτρια ΠΑΟΚ): “Ευχαριστούμε την πόλη της Βέροιας για τη φιλοξενία, καθώς και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό μας τον κ. Κατσαρή, που μας δίνουν τη δυνατότητα να προσπαθούμε για την κατάκτηση των τίτλων. Στόχος μας είναι και πάλι το νταμπλ, ώστε να φανεί ότι πέρσι δεν φτάσαμε τυχαία στην κορυφή. Δεν μας νοιάζει αν υπάρχει φαβορί στον αγώνα, δεν δίνουμε σημασία σε αυτό. Ένας τελικός πάντα κρύβει παγίδες. Εύχομαι ο αυριανός αγώνας να αποτελέσει διαφήμιση για το άθλημα”.

 

Τελευταία Νέα