Μπιτάκος στο gazzetta.gr: «Δυνατό το τελευταίο μου show, δεν επιστρέφω»

Μπιτάκος στο gazzetta.gr: «Δυνατό το τελευταίο μου show, δεν επιστρέφω»

bet365

Μέσω του gazzetta.gr, ο Σταμάτης Μπιτάκος, υπόσχεται ένα show κόντρα στον Φλοριάν Μάρκου που θα μείνει αξέχαστο και τονίζει πως δεν θα επέστρεφε στα ρινγκ ούτε για τον Ζαμπίδη! Φανταζόνταν έτσι το κλείσιμο της 25ετούς καριέρας του; Ο «Stam The Showman» έχει τις απαντήσεις σε... ΟΛΑ!

Ο Σταμάτης Μπιτάκος δηλώνει στο gazzetta.gr έτοιμος για ένα αξέχαστο show στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του στο No Limits «Past vs Future» (10/6/2017, Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας). Δεν πιστεύει ότι στη κόντρα του με τον Μάρκου υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ και ξεκαθαρίζει πως δεν θα επέστρεφε στη δράση ούτε για να παίξει κόντρα στον Ζαμπίδη εξηγώντας το «γιατί».

Ύστερα από μια καριέρα 25 ετών, φανταζόσουν το τέλος σου σε... κλουβί ή κάπως αλλιώς;

«Η αλήθεια είναι ότι το τέλος μου το φανταζόμουν στα ρινγκ γιατί, ως γνωστόν, είμαι αθλητής του Μουάι Τάι. Πάντα ήθελα όμως να παίξω σε κλουβί και τα έφερε έτσι η μοίρα ώστε να συμβεί αυτό στον τελευταίο αγώνα της καριέρας μου».

Πιστεύεις ότι ο αγώνας σου με τον Φλοριάν έχει φαβορί και αουτσάιντερ;

«Και ο Φλόριαν και εγώ παίζουμε ανοιχτά και μας αρέσει η μάχη! Σ' αυτό το στιλ του παιχνιδιού δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ, όλα μπορούν να συμβούν. Όλη η υπόθεση είναι ένα καλό χτύπημα, θα παίξει ρόλο ποιος θα προλάβει να το δώσει πρώτος».

Τι έχεις να πεις σε όσους δεν πιστεύουν σε σένα, κυρίως λόγω της αγωνιστικής σου απραξίας αλλά και ότι θα παίξετε με κανόνες ΜΜΑ, ενώ εσύ είσαι αθλητής του Τάι.

«Δεν έχω να πω κάτι σ' αυτούς που δεν πιστεύουν σε μένα. Εγώ εκείνο το βράδυ θα παίξω γι αυτούς που με πιστεύουν - το μόνο ίσως που έχω να πω είναι ότι κι άλλες φορές κάποιοι έλεγαν τα... δικά τους για εμένα και και τελικά τους έκλεισα το στόμα στους τελευταίους μου αγώνες».

Ποια η γνώμη σου για τον Φλοριάν;

«Ο Φλοριάν, όπως έχω ξαναπεί, αυτόν τον καιρό είναι ο πιο φορμαρισμένος μαχητής στην Ελλάδα».

Υπάρχει κάτι διαφορετικό που έχεις προσθέσει στο... αγωνιστικό σου μενού για να τον αντιμετωπίσεις;

Έχω κρατήσει το στιλ μου πάνω και έχω προσθέσει αρκετές ώρες δουλειάς στο έδαφος με τον προπονητή μου Γιώργο Κατσινόπουλο, ώστε να είμαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσω αποτελεσματικά αν χρειαστεί και εκεί».

Να περιμένουμε ένα show ανάλογο αυτών που μας έχει συνηθίσει ο «Stam the Showman»;

«Ναι, σίγουρα όλοι οι φαν μου και όλος ο κόσμος να περιμένει ένα εντυπωσιακό σόου από τον Showman! Ετοιμάζω κάτι πολύ δυνατό στην έξοδο μου που και θα συζητηθεί και με αντιπροσωπεύει απόλυτα».

Θα επέστρεφες στα ρινγκ αν τελικά δεχόταν ο Ζαμπίδης να παίξει απέναντί σου;

«Όχι είναι ο τελευταίος αγώνας της καριέρας μου αυτός που δίνω με τον Μάρκου. Το παιχνίδι αυτό έπρεπε να γίνει τότε που είχε προγραμματιστεί, καθότι πιστεύω θα έβγαινε κερδισμένος όλος ο χώρος των πολεμικών τεχνών με ένα τέτοιο big show σ' όλα τα επίπεδα αλλά και εγώ προσωπικά και και ο Ζαμπίδης. Η ιστορία έγραψε όμως και δεν ξεγράφει ότι ο συγκεκριμένος αθλητής δείλιασε να αγωνιστεί απέναντι μου όταν του έγινε πρόταση με λεφτά που δεν έχει πάρει ποτέ στη ζωή του. Eγώ βέβαια δεν έχω κανένα πρόβλημα αν δεν τον πειράζει να τον θυμούνται έτσι στη συγκεκριμένη στιγμή ανάμεσα μας».
Κλείνοντας, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και όσους τον στηρίζουν.

«Αυτούς που θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ' όλα εκτός από τον Χριστό μας και την Παναγία μας, είναι όλο το team που με στηρίζει τόσους μήνες και είναι στην κυριολεξία από πάνω μου και στα δύσκολα και στα εύκολα. Αυτοί είναι οι Νάσος Αργιρόπουλος, Γιώργος Κατσινόπουλος,Βαγγέλης Γεωργίλας, ο Γιώργος Μπουγιούκος (φυσική κατάσταση), Χρήστος Μπασδέκης (ενδυνάμωση), Στέλιος Βελκόπουλος (μασάζ), Γεώργιος Μελάς (φυσικοθεραπευτής), Αιμίλιος Γιατζόγλου (QNT), Χριστίνα Χατζηνικολάου (διαιτολόγος), Ηλίας Σέβεν (RDX), Χρήστος Δάρας (ορθοπεδικός), Γιώργος Γιαννόπουλος (ομοιοπαθητικός).

Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τους αθλητές Σταύρο Εξακουστίδη, Δημήτρη Χιώτη, Γιώργο Μουστάκη, Αλέξη Ναστούλη, Κωνσταντίνο Λασκαρίδη, Γιωργο Αποστολόπουλο και Jason Fox. Φυσικά ευχαριστώ και τη διοργάνωση "Νο Limits" που σε αυτές τις δύσκολες εποχές πήρε αυτό το τεράστιο οικονομικό ρίσκο για να μπορέσει να δώσει στο κόσμο άλλο ένα υπερθέαμα χωρίς όρια, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη».

 

Τελευταία Νέα