Δεύτερη η Κορακάκη και πάει για μετάλλιο!

Δήμος Μπουλούκος
Δεύτερη η Κορακάκη και πάει για μετάλλιο!

bet365

Με την δεύτερη καλύτερη επίδοση πέρασε η Αννα Κορακάκη στα 25 μέτρα στο πιστόλι, στον τελικό που αρχίζει στις 21.30 ώρα Ελλάδας! ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ

Η Αννα Κορακάκη αγωνίστηκε στον προκριματικό στα 25 μέτρα στο πιστόλι και επιβεβαίωσε την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ενόψει τελικού που θα γίνει στις 21.30 ώρα Ελλάδας.

Με 584 βαθμούς έμεινε πίσω μόνο από την Κινέζα Ζανγκ που είχε 592 και έδειξε ότι μπορεί να κατακτήσει και δεύτερο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Πλέον οι ευχές όλων των Ελλήνων είναι μαζί της! Η Ζανγκ που έκανε Ολυμπιακό ρεκόρ στον προκριματικό, ήταν νικήτρια και στα 10 μέτρα αεροβόλου πιστολιού όπου η Αννα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Πίσω από τις δύο αθλήτριες ήταν οι: Σαλουκβάντζε (Γεωργία) 584, Καρσχ (Γερμανία) 583, Μπόνεβα (Βουλγαρία) 582, Χο (Βόρεια Κορέα) 582, Ντίτελμ Γκέρμπερ (Γερμανία) 582 και Κορσούνοβα (Ρωσία) 582.

Την προσπάθεια της παρακολούθησαν και αρκετοί Ελληνες, καθώς στο Σκοπευτήριο ήταν ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο Αρχηγός Αποστολής Ισίδωρος Κούβελος, ο Υπαρχηγός Μανώλης Κολυμπάδης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και αρκετοί άλλοι...

Πρώτη στο... μισό προκριματικό!

Η χάλκινη Ολυμπιονίκης ξεκίνησε υπέροχα και ήταν πρώτη στον προκριματικό με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού αγώνα και φυσικά δείχνει έτοιμη να προκριθεί στον τελικό! Η Κορακάκη είναι πρώτη μεταξύ 40 αθλητριών.

Μετά τις πρώτες 30 βολές είναι σχεδόν αλάνθαστη καθώς είχε μόνο μία τρία εννιάρια, ενώ οι άλλες 27 βολές ήταν στο κέντρο!

Δίπλα της πάντα ο προπονητής και πατέρας της Τάσος, ο οποίος εμφανώς χαρούμενος με την εμφάνιση της και κυρίως με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, χαμογελούσε συνεχώς!

 

Τελευταία Νέα