Κόλα, Τζιουμάκας: «Με άλλη ψυχολογία στα τελικά του Αγίου Νικολάου»

Κόλα και Τζιουμάκας στο βάθρο

bet365

Ως θριαμβευτές στην Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και ως πρωτοπόροι στην Πανελλήνια βαθμολογία θα ταξιδέψουν στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας ο Αντιόλ Κόλα με τον Στέλιο Τζιουμάκα.

Αντιόλ και Στέλιος προηγήθηκαν με 1-0 σετ και βρέθηκαν πίσω με 19-14 στο δεύτερο σετ αλλά με υπομονή και σωστές επιλογές κατάφεραν να το γυρίσουν και να το κατακτήσουν με 22-20.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στην πλατεία Συντάγματος:

«Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Πλέον πάμε με άλλη ψυχολογία στα τελικά του Αγίου Νικολάου. Στη Ξάνθη απογοητεύτηκαμε λίγο, όχι επειδή χάσαμε αλλά επειδή δεν παίξαμε τόσο καλά στον ημιτελικό. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Έτσι είναι όμως ο αθλητισμός. Μία χάνεις, μία κερδίζεις. Οι περισσότερες ομάδες είναι ισάξιες. Παιχνίδι με παιχνίδι παίζαμε καλύτερα εδώ στο Σύνταγμα, συνηθίσαμε το γήπεδο, τις καιρικές συνθήκες και στο τέλος με υπομονή από 19-14 γυρίσαμε το ματς. Αφιερωμένο σε όλο το κόσμο που ήρθε και γέμισε το γήπεδο και στο στήριγμά μου» δήλωσε ο Αντιόλ Κόλα, με τον Στέλιο Τζιουμάκα να συμπληρώνει:

«Σε μία φάση στο δεύτερο σετ μου πέρασε από το μυαλό ότι ίσως πάμε στο τάι μπρέικ. Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε όμως. Η τακτική μας απέδωσε και καταφέραμε και το γυρίσαμε. Το αφιερώνω στη μανούλα μου που έχει γενέθλια σήμερα».

 

Τελευταία Νέα