Πρόταση γάμου στην άμμο του Αγίου Νικολάου (vids)

Φώτης Καρακούσης
Πρόταση γάμου στην άμμο του Αγίου Νικολάου (vids)

bet365

Ο Δημήτρης Νικολακάκης πήρε την μεγάλη απόφαση, η Χρυσάνθη Χριστοδούλου είπε το ναι και στην άμμο του Αγίου Νικολάου είδαμε την πρώτη (ευτυχώς) πετυχημένη πρόταση γάμου που έχει γίνει στο ελληνικό beach volley. Άγιος Νικόλαος: Φώτης Καρακούσης.

Στο beach volley τα έχουμε δει όλα, με τον «βασιλιά του καλοκαιριού» να κλέβει κάθε χρονιά την παράσταση. Στον Άγιο Νικόλαο και στους τελικούς του πρωταθλήματος όλα είχαμε δει, πήγαν ένα βήμα παραπάνω. Και πήγαν γιατί είχαμε την πρώτη πρόταση γάμου που ευτυχώς βέβαια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο θαρραλέας μέλλοντας γαμπρός ήταν ο Δημήτρης Νικολακάκης αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην ζωή του και θέλησε να το κάνει μαζί με την Χρυσάνθη Χριστοδούλου. Έχοντας τελείωσει η αναμέτρηση των Μπανιώτη/Τερζόγλου με τους Σεμιτέκολο/Στάικο και πριν τον αγώνα των Τριαντυλλίδη/Μεθενίτη με τις Μάτιου/Χαντζή, στήθηκε μια κλήρωση.

Και λέμε στήθηκε γιατί όλοι γνωρίζαμε (όχι η νύφη και οι φίλες της) τι θα επακολουθούσε. Η τυχερή της «κλήρωσης» ήταν η Χριστοδούλου με το δώρο να είναι ένα κουτί με μια μπλούζα με φωτογραφίες των δύο και φυσικά και το δακτυλίδι της πρότασης. Ο Νικολακάκης γονάτισε ως όφειλε, το ναι ακούστηκε και πανηγυρίστηκε σαν να κατακτήθηκε τίτλος από όλο τον κόσμο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και όλοι ζήσαμε την πρώτη πρόταση γάμου που έγινε ποτέ στο Beach Volley.

Από την πλευράς μας ευχόμαστε στο ζευγάρι να ζήσουν ευτυχισμένοι, να έχουν υγεία και με το καλό ο γάμος!

 

Τελευταία Νέα