Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley: Πανέτοιμοι για μεγάλες μάχες στην άμμο

Newsroom
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley: Πανέτοιμοι για μεγάλες μάχες στην άμμο

bet365

Οι πρωταγωνιστές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley που είναι οι αθλητές, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την έναρξη των αγώνων.

Τον ενθουσιασμό τους για το φετινό καλεντάρι του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley που περιλαμβάνει συνολικά 18 σταθμούς έδειξαν με τις δηλώσεις τους στην επίσημη συνέντευξη Τύπου οι πρωταθλητές Ελλάδας Άγγελος Μανδηλάρης, Ιάσονας Κανέλλος, ο χάλκινος το 2021 Δημήτρης Χατζηνικολάου, η δευτεραθλήτρια Ελλάδας Δήμητρα Καραγκούνη και ο τριταθλήτρια Λίζα Τριανταφυλλίδη.

Στο πάνελ βρέθηκαν και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Τίε Σαντάνα, Κωνσταντίνος Ποθητάκης και ο τιμ μάνατζερ των Εθνικών ομάδων Μανώλης Ρουμελιώτης.

Κανέλλος

Ιάσον Κανέλλος: «Υγιή σεζόν σε όλους»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πορεία μας στη Ρόδο και την κατάκτηση της 5ης θέσης, αλλά είμαστε πανευτυχείς που βρισκόμαστε εδώ για την συνέντευξη Τύπου του Πανελληίου πρωταθλήματος. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια υγιή σεζόν».

Μανδηλάρης

Άγγελος Μανδηλάρης: «Κάθε χρόνο το πανελλήνιο πρωτάθλημα γίνεται καλύτερο»

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω για μια ακόμη χρονιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο βλέπω βελτιώσεις, έτσι και φέτος θα γίνουν 4 σπουδαία τουρνουά και εύχομαι καλή σεζόν σε όλους».

Καραγκούνη

Δήμητρα Καραγκούνη: «Αναζωογόνηση του μπιτς βόλεϊ»

«Θέλω να τονίσω τη φετινή αναζωογόνηση που ξεκίνησε με την συνεργασία της ΕΟΠΕ με τους Δήμους. Είναι ένα άλμα για το άθλημα καθώς δεν αφορά μόνο τα μάστερς αλλά και τα μικρά τουρνουά που αναβαθμίζουν το μπιτς βόλεϊ και προβάλουν τον αθλητικό τουρισμό».

Τριανταφυλλίδη

Λίζα Τριανταφυλλίδη: «Ευκαιρία να παίξουμε το άθλημα που αγαπάμε»

«Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και ταυτόχρονα θέλω να ευχαριστήσω την ΕΟΠΕ και όλους τους Δήμους που δίνουν την ευκαιρία όχι μόνο στους αθλητές αλλά και στον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά το άθλημα που αγαπάμε».

Χατζηνικολάου

Δημήτρης Χατζηνικολάου: «Τεράστια τουρνουά φέτος»

«Ξεκίνησα να συμμετέχω στα masters πριν από 2 χρόνια ακριβώς πριν έρθει η πανδημία και να μας στερήσει αυτό που αγαπάμε. Μας δίνεται τεράστια ευκαιρία φέτος με αυτά τα 4 τουρνουά, αλλά ειδικά στην Πλατεία Συντάγματος, όπου το προηγούμενο τουρνουά το έχω δει από φωτογραφίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν στο να γίνει και φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Σαντάνα

Τίε Σαντάνα: «Η βολεϊκή κοινότητα είναι ενωμένη»

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία φέτος, μετά την πανδημία να δω όλη την βολεϊκή κοινότητα, ειδικά τους νέους αθλητές. Ξεκινήσαμε καλά, η Ρόδος ήταν ένα εξαιρετικό τουρνουά, σήμερα γίνεται μια πολύ όμορφη εκδήλωση και ευελπιστώ ότι θα έχουμε μια εξαιρετική σεζόν».

Μανώλης Ρουμελιώτης: «Αισιοδοξία για ένα δυνατό σιρκουί»

«Η σημερινή εκδήλωση βγάζει μια αισιοδοξία ότι θα έχουμε ένα πολύ δυνατό σιρκουί. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για να συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κι είναι πολύ σημαντικό για την ΕΟΠΕ και το Υπουργείο Αθλητισμού καθώς αποτελεί μια πρώτη δικαίωση των προσπαθειών τους».

Ποθητάκης

Κώστας Ποθητάκης: «Ο κόσμος να απολαύσει όμορφο θέαμα»

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδιοργανωτές, να ευχηθώ στους αθλητές υγεία και εύχομαι ο κόσμος να έρθει για να απολαύσει όμορφο θέαμα σε όλα τα τουρνουά».

 

Τελευταία Νέα