Μετά από 9 χρόνια σταματάει το Beach Volley η Πένυ Καραγκούνη

Newsroom
Μετά από 9 χρόνια σταματάει το Beach Volley η Πένυ Καραγκούνη

bet365

Αντίο ή για την ακρίβεια «εις το επανιδείν» όπως η ίδια τόνισε, είπε στο Beach Volley η Πένυ Καραγκούνη με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να τονίζει πως ήρθε η ώρα για μια διακοπή στο άθλημα που λατρεύει.

Η Πένυ Καραγκούνη μια αθλήτρια με μεγάλες διακρίσεις στον χώρο του Beach Volley, είπε αντίο στον άθλημα που αγαπάει. Και το είπε βγάζοντας μεγάλη πικρία, καθώς έκανε λόγο για λίγους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της και πολλούς που την υποτίμησαν και την μείωσαν.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Πένυς Καραγκούνη έχει ως εξής: «Όχι αντίο, αλλά εις το επανιδείν…»

Μετά από 9 συνεχόμενα χρόνια ήρθε η ώρα να κάνω μια διακοπή στο άθλημα, που λατρεύω τόσο πολύ, και να τραβήξω για την ώρα έναν λίγο διαφορετικό δρόμο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω απ’ την καρδιά μου τους λίγους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου. Ένα ευχαριστώ και σε αυτούς που με υποτίμησαν, με μείωσαν και δε με σεβάστηκαν (μόνο λίγοι δεν είναι), γιατί απ όλες τις αντιξοότητες έχτισα τη νοοτροπία που έχω σήμερα. Ήταν τιμή που που αγωνίστηκα για το εθνόσημο, ελπίζω να έχω την ευκαιρία και να υπάρχουν και οι συνθήκες να το πραγματοποιήσω ξανά.

Σας ευχαριστώ όλους…

Συνεχίζουμε δυνατά!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα