Στις «8» η Ελλάδα στη Χάγη, «ζωντανό» το όνειρο για το Τόκιο!

Στις «8» η Ελλάδα στη Χάγη, «ζωντανό» το όνειρο για το Τόκιο!

bet365

Το δύο στα δύο έκαναν οι Αρβανίτη/Καρακούνη και Κλέπκου/Μπάκα στη Χάγη επί της Λιθουανίας και προκρίθηκαν στα προημιτελικά!

Το πρώτο βήμα για την διεκδίκηση του τελευταίου εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, έγινε για το ελληνικό μπιτς βόλεϊ στη Χάγη.

Τα δίδυμα των Βίκυ Αραβανίτη / Πένυ Καραγκούνη και Ελενας Μπάκα / Μαρίας Κλέπκου, κέρδισαν με 2-0 την Λιθουανία στο Continental Cup και συνεχίζουν στα προημιτελικά.

Αρχικά οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη επικράτησαν με 2-0 σετ (21-19, 21-16) των Ούρτε Αντριουκάιτιτε, Μόνικα Παουλικιένε, ενώ στη συνέχεια η Έλενα Μπάκα και η Μαρία Κλέπκου επικράτησαν με 2-1 σετ (21-19, 16-21, 15-10) των Ντουμπαουσκάιτε, Γκρουντζινσκάιτε, ομάδα που είναι στο Νο103 της παγκόσμιας κατάταξης! Εδωσαν μάλιστα μόλις το πρώτο τους επίσημο ματς φέτος και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη, διατηρώντας ζωντανό το όνειρο για μία ελληνική παρουσία στο Τόκιο.

Αύριο το πρωί τα δύο ελληνικά δίδυμα θα αντιμετωπίσουν είτε την Πολωνία είτε την Τσεχία, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η χώρα που θα κερδίσει το τουρνουά θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο, κάτι που σε περίπτωση που τα καταφέρει η Ελλάδα, αναμένεται να δοθεί στο δίδυμο των Καραγκούνη και Αρβανίτη.

 

Τελευταία Νέα