ΠΑΟΚ- «The Invincibles»: Όταν το πήρε αήττητος!

ΠΑΟΚ- «The Invincibles»: Όταν το πήρε αήττητος!

ΠΑΟΚ- «The Invincibles»: Όταν το πήρε αήττητος!

bet365

Σαν σήμερα το μυθικό επίτευγμα του ΠΑΟΚ, που με τη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε η δεύτερη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που κατέκτησε αήττητη το Πρωτάθλημα!!!

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην ePremier League. |21+

Ό,τι και να πεις είναι λίγο για την ομαδάρα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19. Ένα αήττητο που στην πορεία της χρονιάς έγινε στόχος και επιτεύχθηκε με τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σαν σήμερα, 5 Μαΐου του 2019, χάρη στα γκολ των Άκπομ και Σάχοφ, ο «Δικέφαλος» περνούσε νικηφόρα και απ’ τους «Ζωσιμάδες» κλείνοντας μια σεζόν που ξεκίνησε με μείον δύο βαθμούς:

26 νίκες

04 ισοπαλίες

00 ήττες

66 γκολ

82 βαθμοί

2700 λεπτά

29 ποδοσφαιριστές

01 προπονητής

16 διαφορετικοί σκόρερ

15 διαφορετικές εθνικότητες

Το πιο αρσενικό, μάγκικο και αήττητο πρωτάθλημα που φόρεσε δίκαια την ταμπέλα: «The Invincibles»!

Μοναδικός αήττητος σ’ όλη την Ευρώπη!

Το ίδιο βράδυ της 5ης Μαΐου του 2019 η Μακάμπι Τελ Αβίβ (το Βλάνταν Ίβιτς) γνώριζε την ήττα από την Μπνέι Γιεχούντα στη διαδικασία των πλέι οφ, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μείνει η μοναδική αήττητη ομάδα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της σεζόν 2018-19!!!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα