Ο Νάσος θα είναι πάντα μαζί μας…

Ο Νάσος θα είναι πάντα μαζί μας…

Ο Νάσος θα είναι πάντα μαζί μας…

bet365

Τρία χρόνια συμπληρώνονται από την εγκληματική και άνανδρη ενέργεια τυφλής οπαδικής βίας που μια εβδομάδα αργότερα στέρησε την ζωή του 24χρονου Νάσου Κωνσταντίνου, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

«Μαύρη» επέτειος, κατάμαυρη για την αλήθεια, για την «ασπρόμαυρη» οικογένεια. Είναι τα «σαν σήμερα» που δε θέλεις να έρχονται και να σου θυμίζουν το πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή τέτοια μέρα, πριν από τρία χρόνια, ένα παλικάρι 24 ετών.

Ο Κύπριος φίλος του ΠΑΟΚ, Νάσος Κωνσταντίνου έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας που φώλιαζε στα αρρωστημένα μυαλά ορισμένων ανεγκέφαλων κουκουλοφόρων.

Δύο από τους πέντε κατηγορούμενους, οπαδοί του Ηρακλή, όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας και το δικαστήριο, να κρίνονται ομόφωνα ένοχοι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, τον Ιούνιο του 2019.

Δύο χρόνια νωρίτερα, ο Νάσος είχε ταξιδέψει από την Κύπρο στη Θεσσαλονίκη, απλά για να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα της αγαπημένης του ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα.

Στο δικαστήριο ξετυλίχθηκαν «καρέ-καρέ» τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το βράδυ της 27ης Απριλίου του 2017 και οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου παλικαριού από διερχόμενο αυτοκίνητο που τον παρέσυρε, όταν εκείνος επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα της Αγίου Δημητρίου, προκειμένου να αποφύγει τα άτομα που τον κυνηγούσαν.

Επτά μέρες πάλευε για να κρατηθεί ζωντανός, αλλά δεν τα κατάφερε.

Έφυγε από τη ζωή στις 4 Μαΐου…

Τρία χρόνια μετά, ο Νάσος παραμένει ζωντανός στις καρδιές όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων, όχι μόνο του ΠΑΟΚ, που εύχονται και ελπίζουν να μην ξαναζήσει κανείς και καμία οικογένεια τέτοιες στιγμές.

Χαμένα νιάτα μιας σιχαμένης οπαδικής νοοτροπίας των λίγων, αλλά όπως γράφει στο μνήμα του:

«Ποτέ δεν είπες φεύγω.

Ποτέ δεν είπες αντίο.

Έφυγες πριν

καν το καταλάβεις.

Και μόνο ο Θεός

ξέρει το γιατί.

Στη ζωή σ’ αγάπησα πολύ.

Στο θάνατο σε αγαπώ

ακόμα πιο πολύ.

Κρατώ την καρδιά μου

μια θέση που μόνο Εσύ

μπορείς να γεμίσεις.

Έσπασε η καρδιά μου

όταν σε αποχωρίστηκα,

αλλά δεν έφυγες μόνος.

Ένα μέρος από

τον εαυτό μου

έφυγε μαζί σου,

την μέρα που ο Θεός

σε πήρε ξανά κοντά του».

Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα