ΠΑΟΚ: Οι «κούπες» για τον Νάσο! (pic)

ΠΑΟΚ: Οι «κούπες» για τον Νάσο! (pic)

ΠΑΟΚ: Οι «κούπες» για τον Νάσο! (pic)

bet365

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, παρέα με τις «κούπες» του πρωταθλήματος και του κυπέλλου!

Όπως είχαν υποσχεθεί και ανακοινώσει οι Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. «Το φετινό double είναι αφιερωμένο σε όλα τα ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ που δεν είναι πια κοντά μας, αλλά παραμένουν αιώνια ζωντανοί στην καρδιά και στο μυαλό μας».

Έτσι στο ετήσιο μνημόσυνο που έγινε τοι απόγευμα της Παρασκευής (17/5) στο χώρο όπου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το μνημείο προς τιμήν του Νάσου Κωνσταντίνου, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν τόσο την «κούπα» του πρωταθλητή, όσο και αυτή του κυπέλλου!

Το παρών έδωσαν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης και το μέλος του Δ.Σ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος εκπροσωπώντας την ΠΑΕ και τον ΑΣ ΠΑΟΚ αντίστοιχα, ενώ την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο π. Χρήστος Μήτσιος, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταθέτει και στεφάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα