Προγνωστικά στοιχήματος | Δύο ημίχρονα και ένα τελικό

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Δύο ημίχρονα και ένα τελικό

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ομάδες με κοινό χαρακτηριστικό πως στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά στον παράγοντα έδρα για να φτάσουν στο στόχο της παραμονής στο πρωτάθλημα της Β Γερμανίας είναι Σαν Πάουλι και Ντιναμό Δρέσδης. Σήμερα τίθενται αντιμέτωπες σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική και ο άσος λόγω έδρας έχει το προβάδισμα. Εμείς θα ανεβάσουμε το ρίσκο και θα επιλέξουμε τον άσο στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2,47 στη Betshop.

Η Σαν Πάουλι παρουσιάζεται πιο αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο των εντός έδρας αγώνων της και σκοράρει αρκετά. Αντίστοιχα, η Ντιναμό Δρέσδης δέχεται σχετικά εύκολα γκολ και μάλιστα το 15λεπτο 31’-45’ είναι ένα από το χειρότερό της ως φιλοξενούμενη. Σε αυτό το τέταρτο έχει σημειώσει 1 και δεχθεί 7 γκολ. Σύμφωνα με τη συνολική παρουσία τους και τη στατιστική, καταλήγουμε στον άσο ημίχρονο σε μία επιλογή για μεγαλύτερη απόδοση από την απλή νίκη της. Εναλλακτικά, για όσους δεν είναι διατεθειμένοι να ποντάρουν, υπάρχουν τα φρουτάκια δωρεάν.

Η δεύτερη επιλογή μας στα προγνωστικά στοιχήματος αφορά τον αγώνα Μονακό – Μονπελιέ για την Α Γαλλίας. Η Μονπελιέ είναι ομάδα που δέχεται τα περισσότερα γκολ στα εκτός έδρας ματς στο διάστημα του πρώτου 45λεπτου. Ακόμα, για σήμερα έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες τεσσάρων βασικών της μονάδων, με κυριότερες τις απουσίες των Ρούλι (τερματοφύλακας) και Ντελόρ (επιθετικός, πρώτος σκόρερ με 12 γκολ). Και από τη Μονακό υπάρχουν κάποια προβλήματα απουσιών, της Μονπελιέ όμως κρίνονται πιο σημαντικά. Και εδώ πηγαίνουμε στον άσο ημίχρονο, περιμένοντας από την ανεβασμένη αγωνιστικά ομάδα του Πριγκιπάτου να μπαίνει αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με Πριμέρα Ντιβιζιόν και το ματς Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης. Εξαιρετική η παράδοση για την Ατλέτικο, με 6 νίκες και 4 ισοπαλίες απέναντι στις «νυχτερίδες», ανεξαρτήτως έδρας. Προβληματισμός στη γηπεδούχο μετά την ήττα από τη Χετάφε (3-0) τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικές απουσίες παικτών. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε το διπλό.

 

Τελευταία Νέα