Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε Καμπιονάτο και Μπουντεσλίγκα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα σε Καμπιονάτο και Μπουντεσλίγκα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Τις οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε η Μπάγερν Μονάχου, που άρχισε να βρίσκει και πάλι τη φόρμα της από τα μέσα Δεκεμβρίου. Στο 2020 έχει δώσει 4 ματς, με ισάριθμες νίκες, έχοντας σημειώσει σε κάθε μία από αυτές τουλάχιστον από 3 γκολ. Ηγέτης των Βαυαρών στην επίθεση εξακολουθεί να είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό να μετρά ήδη 22 γκολ σε 20 αγώνες για την Μπουντεσλίγκα.

Τη Λειψία αντιμετωπίζει σήμερα η Μπάγερν, με τη φιλοξενούμενη να φτάνει πλέον τα 3 ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ηττήθηκε δύο φορές στην έδρα της Αϊντραχτ (για Μπουντεσλίγκα και το Κύπελλο) και αναδείχθηκε ισόπαλη με την Γκλάντμπαχ στο διάστημα αυτό. Το κοινό της στοιχείο με την Μπάγερν Μονάχου βέβαια, είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο.

Δίνουμε προβάδισμα νίκης στους Βαυαρούς, όμως μετρώντας και την αγωνιστική φιλοσοφία των δύο ομάδων και την ικανότητα που διαθέτουν στην επίθεση, καταλήγουμε στο συνδυαστικό στοίχημα 1 και G/G σε απόδοση 2.20 στη bet365.

Ένα από τα ματς που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα είναι το κλασικό ντέρμπι του Μιλάνου, μεταξύ Ιντερ – Μίλαν. Δεδομένη η ποιότητα στην επίθεση της Ιντερ, έχει όμως και αρκετά κενά στην άμυνα τη στιγμή που είναι αμφίβολος και ο βασικός τερματοφύλακας Χαντάνοβιτς. Εχει γίνει πιο επιθετική η Μίλαν από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Στέφανο Πιόλι ενώ στηρίζει φυσικά πολλά και στην μεγάλη κλάση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Φυσικά, παιχνίδι πλην του στοιχήματος μπορεί να γίνει και στο online καζίνο Ελλάδα. Εμείς θα ολοκληρώσουμε τις επιλογές μας στο στοίχημα με τον άσο της Μπρέσια απέναντι στην Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι θα έχουν νέο προπονητή στον πάγκο και κατά συνέπεια αλλαγμένη προς το καλύτερο ψυχολογία (όπως συμβαίνει στην πλειονότητα αυτών των περιπτώσεων). Η Ουντινέζε ως φιλοξενούμενη άλλωστε υστερεί (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 8 ήττες) ενώ διαθέτει και μία από τις χειρότερες εκτός έδρας επιθέσεις στην κατηγορία (9 γκολ σε 11 αγώνες).

 

Τελευταία Νέα