Κωπηλασία: Τρεις προκρίσεις σε τελικούς στο Παγκόσμιο Κ19

Κωπηλασία: Τρεις προκρίσεις σε τελικούς στο Παγκόσμιο Κ19

bet365

Τρία εισιτήρια σε τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας Κ19 πήραν τα ελληνικά κουπιά, με προοπτική για δύο τουλάχιστον μετάλλια!

Τα κατορθώματα της ελληνικής κωπηλασίας συνεχίζονται στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Τα ελληνικά κουπιά πήραν τρεις προκρίσεις σε τελικούς, από τους οποίους στους δύο πάνε φουλ για χρυσό!

Σε τελικό και με αξιώσεις για το χρυσό μετάλλιο προκρίθηκαν στο διπλό σκιφ οι Σ. Δαλίδου και Σ. Νάτσιουλα. Τα δύο κορίτσια έκαναν σπουδαία εμφάνιση στα ημιτελικά, τερματίζοντας πρώτες σε χρόνο 6:57.95, περίπου 9 δευτερόλεπτα μπροστά από την δεύτερη Γερμανία! Εκαναν μακράν τον καλύτερο χρόνο και πάνε φουλ για το χρυσό. Ο τελικός θα γίνει στις 14:40.

Η δεύτερη πρόκριση σε τελικό ήρθε από την Κατερίνα Γκόγκου στο μονό σκιφ. Η Γκόγκου τερμάτισε επίσης πρώτη στην ημιτελική σειρά της, με χρόνο 7:36.70, με την δεύτερη αθλήτρια από την Ελβετία, να κάνει 7:44.62. Ο χρόνος της Γκόγκου ήταν επίσης ο ταχύτερος, καθώς από τις δύο σειρές, η Ελβετίδα ήταν η αμέσως επόμενη καλύτερη! Ο τελικός θα διεξαχθεί αύριο (31/7) στις 15:40.

Η τετράκωπος με τους Αδάμ, Λυκομήτρο, Χωλόπουλο και Παπάζογλου, προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας. Το ελληνικό πλήρωμα έκανε σπουδαία εμφάνιση στο Βαρέζε και τερμάτισε δεύτερο στην ημιτελική σειρά του, με χρόνο 5:58.32, ελάχιστα πίσω από το πλήρωμα της Ιταλίας (5:57.87) και θα παλέψει για ένα μετάλλιο αύριο (14:25), στην τελευταία ημέρα των αγώνων.

Στα άλλα αγωνίσματα της κατηγορίας, οι Λ.Κοπίδης και Π.Μακρυγιάννης κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό Γ’ καθώς τερμάτισαν δεύτεροι στη σειρά τους με χρόνο 6:35.89.

Στον τελικό β’ θα αγωνιστούν στην δίκωπο οι Β.Κωστούλας και Δ.Κούτρας καθώς τερμάτισαν 4οι στον ημιτελικό, με χρόνο 6:45.11, πίσω από το τουρκικό πλήρωμα.

Στον τελικό β’ και το Τετραπλό με τις Μαρία Ελένη Λεβεντέλη, Λεμονιά Μακρυγιάννη, Γαβριέλα Λιώλιου και Σωτηρία Άνγκου που έμειναν στην 5η θέση στη σειρά τους με χρόνο 6:46.93.

 

Τελευταία Νέα