Ντούσκος στο Gazzetta: «Στόχος ένα μετάλλιο φέτος στο Παγκόσμιο»

Ντούσκος στο Gazzetta: «Στόχος ένα μετάλλιο φέτος στο Παγκόσμιο»

bet365

Ο Στέφανος Ντούσκος συνεχίζει την προετοιμασία του στον Σχοινιά και εστιάζει στις δύο μεγάλες διοργανώσεις της φετινής χρονιάς.

Ο Στέφανος Ντούσκος έχει κάνει ήδη το πρώτο του αγωνιστικό τεστ στην Ιταλία, σε μία σεζόν όπου το βάρος θα πέσει κυρίως στην προπόνηση.

Για τον «χρυσό» ολυμπιονίκη στο Τόκιο, το 2023 είναι σημαντικότερη χρονιά καθώς τότε θα κυνηγήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και φέτος θα πάει λίγο πιο χαλαρά η σεζόν.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα κυνηγήσει στόχους καθώς στο καλεντάρι του 2022 υπάρχει και το Ευρωπαϊκό, αλλά και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

«Κάναμε έναν αναγνωριστικό αγώνα και όλα πάνε καλά στην προπόνηση. Δεν θα πιεστούμε ιδιαίτερα φέτος, αλλά σίγουρα θα πάμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Προφανώς μετά την περσινή επιτυχία οι προσδοκίες έχουν ανέβει. Αλλά ο σημαντικότερος στόχος για μένα είναι του χρόνου να καταφέρω να πάρω το εισιτήριο για το Παρίσι» ανέφερε ο πρωταθλητής της κωπηλασίας στο Gazzetta.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα