Χειμερινό κύπελλο 25άρας: Εντυπωσίασε η 16χρονη Βασιλάκη με ακόμη ένα τριπλό πανελλήνιο ρεκόρ

Newsroom
Χειμερινό κύπελλο 25άρας: Εντυπωσίασε η 16χρονη Βασιλάκη με ακόμη ένα τριπλό πανελλήνιο ρεκόρ

bet365

Η εκπληκτική 16χρονη και πολλά υποσχόμενη κολυμβήτρια του Τρίτωνα Ηρακλείου, Άρτεμις Βασιλάκη, έκλεψε την παράσταση στο άνοιγμα της αυλαίας του Χειμερινού Κυπέλλου κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, στο Καρπενήσι, την Παρασκευή (18/11) το βράδυ.

Η νεαρή πρωταθλήτρια της κολύμβησης, Άρτεμις Βασιλάκη, με την πρωτιά της στα 1.500μ ελεύθερο και την επίδοσή της 17:02.32, πέτυχε τριπλό πανελλήνιο ρεκόρ 25άρας πισίνας και συγκεκριμένα το συνέτριψε στις κατηγορίες γυναικών, νεανίδων και κορασίδων. Το προηγούμενο κατείχε και στις τρεις κατηγορίες η ίδια από τον πρώτο αγώνα επιδόσεων 25άρας στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης με χρόνο 17:03.85.

Η Βασιλάκη δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα: «Είναι μια σπουδαία διοργάνωση στην οποία μετέχω για πρώτη φορά. Στόχος μου ήταν το πανελλήνιο ρεκόρ και δούλεψα αναλόγως. Περιμένω ότι τη νέα χρονιά όλα θα πάνε καλά, χωρίς καραντίνες και εμπόδια. Απώτερος στόχος μια καλή θέση στο Ευρωπαϊκό». Ο προπονητής της Γιώργος Σουρδής είπε: «Απέδωσε η σκληρή προπόνηση που κάναμε, είμαστε μέσα στους στόχους μας και συνεχίζουμε δυνατά. Έχουμε τη στήριξη του σωματείου και οι συνθήκες προπόνησης είναι πλέον ιδανικές».

Αρκετά καλή ήταν η επίδοση της Μαρίας Ζαφειράτου του Εθνικού Πειραιά, στα 400μ μικτή ατομική σε επίπεδο γυναικών, νεανίδων και κορασίδων, με 4.52.48. Στα 1.500μ. ελεύθερο ανδρών πρώτευσε ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης του Άρη Θεσσαλονίκης με 15:37.79 και δήλωσε: «Αποφάσισα να μπω σε όλα τα αγωνίσματα και στην 25άρα και στην 50άρα και στην ανοιχτή θάλασσα, θα είναι μια γεμάτη σεζόν».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

 

Τελευταία Νέα