Δυο φορές στο βάθρο η Ντουντουνάκη: Χρυσό και Ασημένιο στους Μεσογειακούς!

Newsroom
Δυο φορές στο βάθρο η Ντουντουνάκη: Χρυσό και Ασημένιο στους Μεσογειακούς!
Η Αννα Ντουντουνάκη, αθλήτρια της Team Future της bwin, σάρωσε στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν στην Αλγερία κατακτώντας 2 μετάλλια!

Η Άννα Ντουντουνάκη ξανά στο βάθρο! Εντυπωσιακές παραστάσεις από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στους Μεσογειακούς Αγώνες, η οποία κρέμασε στο στήθος της δυο μετάλλια, ένα Χρυσό κι ένα Ασημένιο!

Η κολυμβήτρια από τα Χανιά που συγκίνησε όλους τους Έλληνες με το κλάμα της όταν έμεινε 9η και δεν προκρίθηκε στον τελικό των 100μ πεταλούδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ και το απέδειξε στο Οράν της Αλγερίας. Το πείσμα της, η σκληρή δουλειά και οι υψηλές φιλοδοξίες την κατατάσσουν στις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες και η ίδια φροντίζει κάθε φορά με τις εμφανίσεις της να «τρυπά το ταβάνι». Αυτή τη φορά, κατέκτησε το Xρυσό μετάλλιο στα 50μ πεταλούδα με 25.95.

Η αθλήτρια της Team Future της bwin, δεν έμεινε εκεί, κατέρριψε δυο φορές το ατομικό της ρεκόρ στα 50μ. ύπτιο και με χρόνο 28.68 πήρε και το Ασημένιο Μετάλλιο. Ετσι, έβαλε τον πήχη πιο ψηλά και άφησε υποσχέσεις για την απαιτητική και δύσκολη χρονιά που ακολουθεί. Αλλωστε, τα όρια δεν την τρομάζουν, η Aννα Ντουντουνάκη φροντίζει να τα ξεπερνά και σύμμαχός της είναι η bwin!

Με τον αέρα της bwin!

Ο συνδυασμός του πρωταθλητισμού με τις σπουδές της στη Νομική δεν είναι εύκολος και η bwin βρίσκεται στο πλευρό της Άννας Ντουντουνάκη, ώστε να κάνει το επίπεδο της προπόνησής της καλύτερο. Με την υποστήριξη της bwin, η Άννα έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει σε περισσότερα προπονητικά καμπ εκτός Ελλάδας και να αλλάξει το επίπεδο της προετοιμασίας της, ώστε να είναι πανέτοιμη για νέες διακρίσεις σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα