Γιαννιώτης στα Gazzetta Awards: «Αυτή η χεριά είναι... μαχαιριά» (vid)

Newsroom
Γιαννιώτης στα Gazzetta Awards: «Αυτή η χεριά είναι... μαχαιριά» (vid)
Ο Σπύρος Γιαννιώτης βραβεύτηκε ως legend στα Gazzetta Awards και κάνοντας την αναδρομή στην κούρσα του ασημένιου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 δήλωσε πως η τελευταία χεριά που του στέρησε την πρώτη θέση στο βάθρο ήταν... μαχαιριά.

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Ρίο, Σπύρος Γιαννιώτης, βραβεύτηκε στα Gazzetta Awards, ως ένας από τους αθλητές θρύλους και ξεκίνησε τον λόγο του αστειευόμενος για την... χεριά που του στέρησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 λέγοντας πως αποτελεί «μαχαιριά στην καρδιά».

Ενώ, συνέχισε, λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ. Κάθε φορά που βλέπω την κούρσα μου έρχονται στιγμές πολύ όμορφες και όχι το μετάλλιο σαν διάκριση. Αλλά η πορεία μου, η διαδρομή και η επιμονή που είχα για να φτάσω σε αυτό το μετάλλιο. Και όσο περνάνε τα χρόνια, είναι όλο και πιο έντονο, γιατί καμία φορά μπαίνω και κολυμπάω 1000,1500 μέτρα και πονάω.

Και λέω "πώς κατάφερα να κολυμπάω μέχρι τα 36 μου σε αυτό το επίπεδο;". Οπότε για μένα, ίσως, η δεύτερη θέση είναι σίγουρα σαν πρώτη, αλλά η διάρκεια, η επιμονή και η υπομονή και κατάκτηση του μεταλλίου στα 36 μου, νομίζω είναι το καλύτερο μετάλλιο».

Ο Γιαννιώτης παρέλαβε το βραβείο από τον διευθυντή του Gazzetta, Δημήτρη Κωνσταντινίδη!

Δείτε το σχετικό βίντεο με την βράβευση του Γιαννιώτη:

 

Τελευταία Νέα