Γέμελος στο Gazzetta: «Ο Ολυμπιακός θα μπει ακόμη πιο δυνατός στο νέο του κολυμβητήριο»

Αντώνης Πατσούρας
Γέμελος στο Gazzetta: «Ο Ολυμπιακός θα μπει ακόμη πιο δυνατός στο νέο του κολυμβητήριο»

bet365

Ο προπονητής κολύμβησης του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος μίλησε στο Gazzetta για την μεταγραφή του Απόστολου Παπαστάμου και το μεγάλο όνειρο του.

Πριν από λίγες ώρες ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την μεταγραφή του Απόστολου Παπαστάμου.

Ο 20χρονος Χανιώτης κολυμβητής που έχει πετύχει παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων και συμμετείχε πριν από λίγους μήνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες συμφώνησε για 4 χρόνια με τον Ολυμπιακό με στόχο να κατακτήσει τίτλους.

Ο Ολυμπιακός έχει 62 πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης και ο προπονητής που τον οδηγεί από κορυφή σε κορυφή τα τελευταία 20 χρόνια είναι ο Νίκος Γέμελος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού που είναι και ο μοναδικός Έλληνας που έχει Ολυμπιακό μετάλλιο στην κολύμβηση μίλησε στο Gazzetta για την μεταγραφή του Παπαστάμου, o οποίος ανήκει στην Team Future της Bwin, αλλά και το δικό του όνειρο.

«Πολύ καλός κολυμβητής ο Απόστολος»

«Ο Απόστολος είναι ένας πολύ καλός κολυμβητής και ο Ολυμπιακός κινήθηκε με αποφασιστικότητα για να τον αποκτήσει. Είναι ένας αθλητής με παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων, με μετάλλια σε παγκόσμιο, με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς και είναι μόλις 20», είπε αρχικά ο Νίκος Γέμελος.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην γενική ενίσχυση του Ολυμπιακού στον υγρό στίβο: «Ο Ολυμπιακός έχει την σπουδαιότερη παράδοση στα αθλήματα του υγρού στίβου στην Ελλάδα και είναι ένας σύλλογος με ευρωπαϊκούς τίτλους στο πόλο.

«Να μπούμε πιο δυνατοί στο νέο μας σπίτι»

Φέτος το καλοκαίρι στο πόλο αλλά και στην κολύμβηση έγιναν σπουδαίες κινήσεις και μεγάλος στόχος είναι ο Ολυμπιακός να μπει πανίσχυρος σε λίγα χρόνια στο νέο του κολυμβητήριο και με ακόμη περισσότερους τίτλους στις τροπαιοθήκες του.

Είναι ένα όνειρο που όλοι έχουμε στον Ολυμπιακό και το νέο μας σπίτι θα απογειώσει τα τμήματα μας. Ο Ολυμπιακός ρίχνει μεγάλο βάρος στις υποδομές.

Ο Απόστολος Παπαστάμος είναι ένα κολυμβητής που έχει πετύχει ήδη αρκετά αλλά είναι μικρός σε ηλικία. Το μέλλον είναι μπροστά του και θα είναι ευχής έργον να παραμείνει πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα