«Βουτάει» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανοιχτής Θαλάσσης ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς

Newsroom
«Βουτάει» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανοιχτής Θαλάσσης ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς

bet365

Τα ένδοξα χρόνια της πισίνας θα θυμηθεί ξανά ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς που με ιδιαίτερη χαρά θα συμμετάσχει στον αγώνα βετεράνων μαραθώνιας κολύμβησης που θα διεξαχθεί στα Άσπρα Σπίτια!

Στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα όλων των κατηγοριών και Masters, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο (11-12/9) στην Παραλία Διστόμου, στον οικισμό Άσπρα Σπίτια, ο Γιώργος Μαυρωτάς (με συμμετοχή σε 5 Ολυμπιακούς Αγώνες) έκανε γνωστό πως πάρει μέρος στα 2,5 χλμ. της κατηγορίας των βετεράνων (Masters).

«Ο αθλητισμός είναι φάρμακο και δεν πρέπει να αγνοούμε τη δοσολογία. Ιδιαίτερα στους δύσκολους μήνες της πανδημίας, όπου πλέον με τον εμβολιασμό έχουμε μια λύση για να “ξεκλειδώνουν” σιγά-σιγά όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις», δήλωσε ο κ. Μαυρωτάς στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, με τον άλλοτε σπουδαίο αρχηγό της εθνικής πόλο να προσθέτει: «Συμμετέχοντας στους αγώνες βετεράνων μαραθώνιας κολύμβησης στα Άσπρα Σπίτια, θέλω να στηρίξω την προσπάθεια και να περάσω το μήνυμα ότι ο αθλητισμός με κανόνες και οργάνωση συνεχίζεται στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας, καθώς και ότι ο πρωταθλητισμός μπορεί να έχει ημερομηνία λήξης, ο αθλητισμός όμως όχι. Η Ελλάδα, εξάλλου, θεωρώ ότι διαθέτει ιδανικούς “στίβους” για την ανάπτυξη του Open Water».

 

Τελευταία Νέα