Τέλος από την ΚΟΕ ο Νίκος Γέμελος

Αντώνης Πατσούρας
Τέλος από την ΚΟΕ ο Νίκος Γέμελος

bet365

Δεν συνεχίζει στην ΚΟΕ ως ομοσπονδιακός ο Νίκος Γέμελος, ο μοναδικός Έλληνας κολυμβητής που έχει φέρει στη χώρα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Εκτός της λίστας με τους ομοσπονδιακούς προπονητές κολύμβησης έμεινε ο Νίκος Γέμελος.

Το ΔΣ της ΚΟΕ αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση να τοποθετήσει στις θέσεις των ομοσπονδιακών στην κολύμβηση τους Κοζομπόλη, Οικονόμου, Νικολόπουλο ενώ τη θέση του τεχνικού συμβούλου πήρε ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Γέμελος είναι ο μοναδικός Έλληνας προπονητής κολύμβησης με Ολυμπιακό μετάλλιο (2016, ασημένιο Γιαννιώτης στην μαραθώνια κολύμβηση) αλλά και με πληθώρα μεταλλίων στην μαραθώνια κολύμβηση σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής έμαθε την είδηση από τα ΜΜΕ.

Ο Νίκος Γέμελος συνεχίζει να είναι αρχιπροπονητής στον Ολυμπιακό.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED