Συρανίδης: «Θέλουμε να αναδείξουμε παιδιά, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τις ώρες στο ΟΑΚΑ»

Newsroom
Συρανίδης: «Θέλουμε να αναδείξουμε παιδιά, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τις ώρες στο ΟΑΚΑ»

bet365

Ο ολυμπιονίκης του 2004 στις καταδύσεις, Νίκος Συρανίδης, αναδεικνύει τα προβλήματα που υπάρχουν στο ζήτημα των προπονήσεων στο ΟΑΚΑ.

O σύλλογος «Πέντε Κύκλοι» κατάφερε για άλλη μία εγχώρια διοργάνωση να αναδειχθεί πολυνίκης στις καταδύσεις.

Ο σύλλογος του ολυμπιονίκη της Αθήνας, Νίκου Συρανίδη, κατάφερε να ξεχωρίσει στο κύπελλο Ανοιξης στο ΟΑΚΑ, με τον πρώην πρωταθλητή και νυν προπονητή, να αναφέρει στο Gazzetta:

«Στόχος μου δεν είναι να φέρω μετάλλια για τον σύλλογο. Μόνος στόχος είναι η ανάπτυξη του αθλήματος. Γι’ αυτό έχουμε και τόσα μικρά παιδιά. Γι’ αυτό και δημιουργήθηκαν οι Πέντε Κύκλοι ώστε να φέρουμε μικρά παιδιά στο άθλημα και να βγουν νέα ταλέντα ώστε να ανθίσουν και πάλι οι καταδύσεις μετά το χρυσό μετάλλιο του 2004».

Ο Συρανίδης ανέδειξε και ένα ακόμη ζήτημα που απασχολεί τα σωματεία των καταδύσεων και αφορά το ΟΑΚΑ. Οι ώρες που έχουν το κλειστό κολυμβητήριο είναι λίγες και σχεδόν ακατάλληλες, καθώς οι σύλλογοι αποτελούνται από μικρά παιδιά και οι ώρες που έχουν για προπόνηση είναι το βράδυ.

«Το πρόβλημα είναι πως επειδή το ανοιχτό καταδυτήριο δεν λειτουργεί πια, έχουμε περιορισμένο χρόνο τα σωματεία να κάνουμε προπονήσεις στο κλειστό. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι ώρες που μας δίνουν για να προπονηθούν παιδιά μικρής ηλικίας τα οποία έχουμε στους συλλόγους, είναι ακατάλληλες καθώς οι προπονήσεις ξεκινούν μετά τις 7-7:30 και τελειώνουν στις 10 το βράδυ. Πρέπει να έχει καθαρά χρήση καταδυτηρίου το κλειστό και νωρίτερα. Πρέπει να βρεθεί μία λύση και χρειάζεται και η συμβολή της Πολιτείας καθώς υπάρχει και το ζήτημα της ενοικίασης, το οποίο είναι δυσβάσταχτο για τα σωματεία, από την στιγμή που είναι λίγα και το κόστος μοιράζεται. Δεν είναι βιώσιμο αυτή τη στιγμή. Θέλουμε την στήριξη της ομοσπονδίας και της ΓΓΑ ώστε μέχρι να λυθούν αυτά τα προβλήματα, να βοηθήσουν στην βιωσιμότητα των τριών συλλόγων που στεγάζονται στο ΟΑΚΑ» σχολίασε.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα