Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο νοσοκομείο 11 άτομα με covid-19

Newsroom
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο νοσοκομείο 11 άτομα με covid-19

bet365

Δύο ημέρες πριν την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται στην διοργάνωση.

Συνολικά έντεκα άτομα που εμπλέκονται στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της πρωτεύουσας της Κίνας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, δύο 24ωρα πριν την τελετή έναρξης, υπάρχουν 32 περιπτώσεις μόλυνσης κορονοϊού, με τις 11 να έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή των νοσούντων, ωστόσο οι περιπτώσεις τους κρίθηκαν ως σοβαρές.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν νοσήσει είναι και 9 αθλητές και εκπρόσωποι αποστολών (δεν έχουν ανακοινωθεί ονόματα), ενώ τα υπόλοιπα κρούσματα αφορούν προσωπικό της διοργάνωσης.

Δύο από τους αθλητές αφορούν την αποστολή της Σουηδίας, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματά τους. Και από τη Νορβηγία, υπερδύναμη στα χειμερινά σπορ, έχει δύο περιπτώσεις, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για αθλητές ή άλλα μέλη της αποστολής.

Συνολικά από τα 32 κρούσματα, τα 17 εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια των τεστ που έγιναν στο αεροδρόμιο, με την άφιξη των αποστολών.

Συνολικά από τις 23 Ιανουαρίου έχουν βρεθεί 232 κρούσματα τα οποία εμπλέκονται με την διοργάνωση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα