Πελεκίδης: «Βγάλαμε αντίδραση και ήρθε το ιστορικό νταμπλ»

Newsroom
Πελεκίδης: «Βγάλαμε αντίδραση και ήρθε το ιστορικό νταμπλ»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, στάθηκε στο ιστορικό επίτευγμα της ομάδας του.

Το τρίτο ματς της σειράς των τελικών στην href="https://www.gazzetta.gr/handball/a1-gynaikon" rel=" noopener" target="_blank"> Α1 γυναικών στο χάντμπολ, αποδείχθηκε και το πιο δύσκολο για τον ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦ Νέας Ιωνίας πάλεψε ως το τέλος το ματς, όμως ο «δικέφαλος» πανηγύρισε το href="https://www.gazzetta.gr/handball/a1-gynaikon/2106155/paok-n-ionias-26-25-protathlima-kai-tetarto-seri-ntampl-gia-ton" rel=" noopener" target="_blank">τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ του.

Πάνω σε αυτό το ιστορικό επίτευγμα για την ομάδα του, στάθηκε ο προπονητής Δημήτρης Πελεκίδης.

«Ηταν λογικό να είναι και το πιο δύσκολο ματς. Ηταν το τελευταίο χαρτί για τη Νέα Ιωνία. Μας δυσκόλεψαν ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο πίβοτ. Επρεπε να γυρίσουμε την άμυνά μας σε 6-0 νωρίτερα. Σε ένα ματς που κρίνεται ένας τίτλος παίζουν ρόλο πολλά. Τα κορίτσια έχουν το σθένος και ξέρουν πως να διαχειριστούν τέτοια ματς. Παίζει ρόλο η προσωπικότητα και το έδειξαν όταν ζόρισαν τα πράγματα. Βγάλαμε αντίδραση και πήραμε το ιστορικό τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ που ήταν και το πιο σημαντικό για την ομάδα» ανέφερε.

data-align="center" data-entity-type="media" data-entity-uuid="12582af8-ce21-4f99-8938-49cb1b751980">

Ζιβούλοβιτς: «Τα δώσαμε όλα, αλλά αδικηθήκαμε»

Παράπονα από την διαιτησία είχε από την άλλη πλευρά ο Σάσα Ζιβούλοβιτς.

Ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα: «Ηταν δύσκολο για μας. Τα δώσαμε όλα με μία νέα ομάδα χωρίς ουσιαστικά ξένες παίκτριες. Φτιάχνουμε ομάδα σιγά σιγά. Αδικηθήκαμε σε κάποιες φάσεις σήμερα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το νταμπλ».
/>

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα