Μαντάλινιτς: «Ερχομαι στην ΑΕΚ για να κατακτήσω τίτλους»

Μαντάλινιτς: «Ερχομαι στην ΑΕΚ για να κατακτήσω τίτλους»

Newsroom
Μαντάλινιτς: «Ερχομαι στην ΑΕΚ για να κατακτήσω τίτλους»

bet365

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ στο χάντμπολ, ο Στίπε Μαντάλινιτς τόνισε ότι γνωρίζει πως έχει έρθει σε μία ομάδα που στοχεύει μόνο σε τίτλους.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, ο Στίπε Μαντάλινιτς τόνισε πως έρχεται στην Αθήνα για να κατακτήσει τίτλους.

Το νέο απόκτημα της ομάδας χάντμπολ της Ενωσης από την Κροατία, ανέφερε πως γνωρίζει καλά σε ποια ομάδα έρχεται, καθώς την αντιμετώπισε την σεζόν που πέρασε στην Ευρώπη, φορώντας την φανέλα της Πέλιστερ.

«Αγαπητοί φίλοι της ΑΕΚ, τη σεζόν που τελείωσε, είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ απέναντι στην ΑΕΚ και είδα πόσο μεγάλη και φιλόδοξη ομάδα είναι. Επίσης, είχα κι έναν καλό φίλο που έπαιζε στην ομάδα και που μου είπε για τις εξαιρετικές συνθήκες στο κλαμπ, ενώ μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την Αθήνα, όπου θα μείνω με την οικογένειά μου. Στόχος μου, είναι μόνο η κατάκτηση των τίτλων στην Ελλάδα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στην Ευρώπη. Θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ και για εσάς, τους υπέροχους φιλάθλους της» είπε στις δηλώσεις του ο Μαντάλινιτς.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα