ΑΕΚ: «Τελευταία φορά που συμβαίνουν εις βάρος μας άθλια γεγονότα όπως τα χθεσινά»

ΑΕΚ: «Τελευταία φορά που συμβαίνουν εις βάρος μας άθλια γεγονότα όπως τα χθεσινά»

Newsroom
ΑΕΚ: «Τελευταία φορά που συμβαίνουν εις βάρος μας άθλια γεγονότα όπως τα χθεσινά»

bet365

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης λίγες ώρες μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, η Ένωση ζήτησε «συγγνώμη» από τον κόσμο της ομάδας, κι αναφέρθηκε στα «χθεσινά άθλια γεγονότα» τονίζοντας πως δεν θα γίνουν ξανά ανεκτά.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ (25-23) στον 4ο τελικό της Handball Premier και κατέκτησε το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Η διοίκηση του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο της για την στήριξή του και ζήτησε «συγγνώμη» για την μη επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ενώ ζήτησε υπομονή μέχρι την επιστροφή στις επιτυχίες.

Παράλληλα οι άνθρωποι της Ένωσης έκαναν λόγο έτι μια φορά για «άθλια γεγονότα» για τα οποία επέρριψαν ευθύνες στον Ολυμπιακό, την Ομοσπονδία και την ΚΕΔ, τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα τα ανεχτούν ξανά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»:

«Η διοικητική ηγεσία του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για τη συγκλονιστική του στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και παράλληλα να ζητήσει μια «συγγνώμη» για την αποτυχία της επίτευξης των εγχώριων στόχων μας. Γνωρίζουμε τα λάθη και τις παραλείψεις μας.

Μέσα σε μια σεζόν που δεν πρέπει ωστόσο να λησμονούμε ότι τολμήσαμε μετά την κατάκτηση του περσινού ιστορικού τρεμπλ, να ανεβάσουμε κι άλλο επίπεδο την ΑΕΚ στην Ευρώπη και να συμμετάσχουμε σε μια διοργάνωση πολύ υψηλών απαιτήσεων για την οποία απαιτούνταν ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια και μοιραία επιβάρυνση του υφιστάμενου ρόστερ. Γνωρίζουμε ότι σε αυτή τη διαδρομή υπήρξαν άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες της ΑΕΚ και της διοίκησής της.

Έχουμε υπομονή, όραμα και τεράστια δίψα, για να αποδείξουμε ότι η φετινή σεζόν ήταν μια κακή παρένθεση, να κάνουμε ότι και το 2019 και να επιστρέψουμε άμεσα στην κορυφή. Εκεί που αρμόζει στην ΑΕΚ και στο λαό της.

Η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι δεν εγκαταλείπει ποτέ τη μάχη, όσο δύσκολη κι αν είναι. Σε ότι αφορά τα χθεσινά άθλια γεγονότα, την αποκλειστική ευθύνη εκτός από τον αντίπαλο μας, τη φέρουν και η Ομοσπονδία και η ΚΕΔ. Η διοίκηση της ομάδας μας έχει και τη θέληση και τη δύναμη να καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση και σε κάθε θεσμικό όργανο ότι τα χθεσινά γεγονότα ήταν η τελευταία φορά που συνέβησαν εις βάρος της ΑΕΚ. Και ο νοών νοείτω.

Η ΑΕΚ επέλεξε χωρίς δεύτερη σκέψη, να παίξει τις πιθανότητες της αγωνιζόμενη, σεβόμενη την ιστορία της, το άθλημα και την προσπάθεια των αθλητών των δύο ομάδων.

Η επόμενη μέρα, μάς βρίσκει περισσότερο αποφασισμένους για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα ξαναφέρει από την επόμενη κιόλας σεζόν, το χαμόγελο στα χείλη των απανταχού «Ενωσιτών». ΑΕΚ – ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ…»

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα