ΑΕΚ – Πυλαία 45-24: «Διαστημική» εμφάνιση πριν τους τελικούς

ΑΕΚ – Πυλαία 45-24: «Διαστημική» εμφάνιση πριν τους τελικούς

Newsroom
ΑΕΚ – Πυλαία 45-24: «Διαστημική» εμφάνιση πριν τους τελικούς

bet365

Εκπληκτική εμφάνιση στο φινάλε της β’ φάσης του πρωταθλήματος της Handball Premier από την ΑΕΚ, διέλυσε με 45-24 την Πυλαία.

Σε ένα αδιάφορο ματς, η ΑΕΚ έστειλε μήνυμα εν όψει τελικών στην Handball Premier.

Διέλυσε την Πυλαία με 45-24 και έκλεισε την β’ φάση του πρωταθλήματος, περιμένοντας πλέον τον Ολυμπιακό στους τελικούς για την υπεράσπιση του τίτλου της (οι δυο τους θα αναμετρηθούν και στα ημιτελικά του κυπέλλου) όπου θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας.

Η Ενωση από το πρώτο 7λεπτο πήρε προβάδισμα με 8-1, φροντίζοντας να μην δώσει περιθώρια ελπίδας στην αντίπαλη ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο 20’ το σκορ ήταν 16-5, ενώ τι ημίχρονο έκλεισε με 24-9.

Δεν άλλαξε ρυθμό στην επανάληψη η ομάδα του Δ. Δημητρούλια που απλά αύξησε την διαφορά, με την Πυλαία να μην μπορεί να σκοράρει στα πρώτα επτά λεπτά της επανάληψης.
Με πολλές αλλαγές ξεκίνησε η ΑΕΚ το δεύτερο ημίχρονο, με τον Δημήτρη Δημητρούλια να δίνει ευκαιρία σε όλους τους διαθέσιμους αθλητές του.

Παρόλο αυτά η ΑΕΚ συνέχισε να έχει πολύ καλή απόδοση με τον Μπριάτκα να αναλαμβάνει το σκοράρισμα, ενώ και ο Άντελιτς που πήρε την θέση του Μπουκοβίνα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, με του γηπεδούχος να μην καταφέρνουν να σκοράρουν στα πρώτα 7 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Η ΑΕΚ μέχρι το τέλος κράτησε τον ίδιο ρυθμό και κέρδισε με 45-24.

ΑΕΚ – ΑΕΣΧ Πυλαίας 45-24

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Αραμπατζής 1, Μπριάτκα 5, Στεβάνοβιτς 4, Τζηράς 7, Σέβελεφ 6, Νικολαϊδης 1, Λέμος 3, Άντελιτς, Μυλωνάς 3, Ηλιόπουλος 2, Μπουκοβίνας 1, Πλάθα 2, Μόγια 1, Κοτσιώνης 5, Ουγκάλντε 3, Καλόμοιρος 1.

ΑΕΣΧ Πυλαίας (Ανανιάδης Χαράλαμπος): Μπαμπατζανίδης, Ζαφείρης, Αντωνιάδης, Μέτσης 3, Ελευθεριάδης 5, Τσαμεσίδης 5, Γιαννακίδης, Κουκμίσης, Ορφανουδάκης, Σαμαράς, Αλεξανδρής, Παπαγεωργίου 2, Αλατσατιάνος 1, Γιαννακόπουλος 2, Τριανταφυλλίδης 4, Μπάτζιος 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα