Εξασφάλισε θέση στα play off o Δούκας, 31-27 τον Ιωνικό Ν.Φ.

Κώστας Ευθυμιάδης
Εξασφάλισε θέση στα play off o Δούκας, 31-27 τον Ιωνικό Ν.Φ.

bet365

Σπουδαίο διπλό για τον ΑΣΕ Δούκα στην Νέα Φιλαδέλφεια για την 10η αγωνιστική της Handball Premier.

Θέση του στα play off της Handball Premier εξασφάλισε ο Δούκας μετά την εκτός έδρας νίκη του με 31-27 επί του Ιωνικού Ν.Φ.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία για την 10η αγωνιστική στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος, η ομάδα του Δούκα είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν κατάφερε να ξεφύγει με πάνω από τέσσερα τέρματα στο ματς, ωστόσο δεν κινδύνεψε ποτέ, απέναντι σε έναν άτυχο Ιωνικό που έχασε με τραυματισμό τους Μπραουδάκη και Μαντζόπουλο στη διάρκεια του ματς.

Παρά τις αποκρούσεις του Συγγάρη, στην επίθεση ο Ιωνικός έκανε λάθη στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να μπει ξανά στο ματς.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 27-31

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ: Αϊβαλιώτης 3, Αργυράκης, Παπαδόπουλος, Ζαχάρης, Μπραουδάκης, Συγγάρης 1, Βασιλείου-Τσάφος 1, Χαντέλης 4, Μπούτος 7, Καραμασιώτης, Μαντζόπουλος, Χελιώτης, Λιόλιος 5, Χάλαρης 6, Μπαλάσκας, Λόλας

ΔΟΥΚΑΣ: Μαρκατάτος 3, Παγιατής 1, Παπαδάκης, Τσιγαρίδας 4, Κοβάνης 1, Τζανιδάκης, Νικολίνταης, Γερουλάνος 10, Αναστασίου, Ασλής, Πάνου 2, Ντούνης, Janca 1, Αποστολίδης 1, Κολλύρης, Στεφανίτσης 8

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος-Μπέτμαν Δίλεπτα: 8/7 Πέναλτι: 1/3, 5/6

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα