Καρασαββίδης: «Στην επίθεση έχουμε θέμα, αλλά τα παιδιά πάλεψαν»

Καρασαββίδης: «Στην επίθεση έχουμε θέμα, αλλά τα παιδιά πάλεψαν»

Κώστας Ευθυμιάδης
Καρασαββίδης: «Στην επίθεση έχουμε θέμα, αλλά τα παιδιά πάλεψαν»

bet365

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Καρασαββίδης.

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης.

Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier, ο Ελληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται να δουλέψει παραπάνω στην επίθεση, αλλά και πως μόλις ενσωματωθούν στο 100% οι ξένοι, τότε θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.

«Δεν έχω βρει λέξη να περιγράψω τα παιδιά ήταν πολύ παραπάνω από τακτικές, από ετοιμότητα. Υπερέβαλαν εαυτό, η ομάδα είναι στο 70% μέχρι να ξαναβάλουμε τους καινούριους παίκτες. Φαίνεται ότι στην επίθεση ακόμα έχουμε θέμα, αλλά οι παίκτες το ξεπέρασαν με έναν αντίπαλο πολύ ισχυρό και έναν τερματοφύλακα που δεν βρήκαμε λύση» ανέφερε αρχικά.

«Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και να τρέξουμε περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να τρέξουμε. Το σκορ τα λέει όλα. Πρέπει να βρούμε τρόπους πώς από αυτή την άμυνα το 18 θα ανέβει. Αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο μια ομάδα αργεί να μονταριστεί στην επίθεση. Υπάρχει ικανοποίηση, όμως όχι 100%, γιατί κατά βάθος το πιστεύαμε. Είμαστε στον Ολυμπιακό, η εμφάνιση έρχεται δεύτερη» πρόσθεσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα