Χάντμπολ: Φιλικά με την Ισλανδία η εθνική ανδρών εν όψει πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Χάντμπολ: Φιλικά με την Ισλανδία η εθνική ανδρών εν όψει πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Ο Αχιλλέας Τόσκας

bet365

Φιλικά τεστ με την Ισλανδία θα δώσει η εθνική ομάδα χάντμπολ ανδρών, πρεοιταμαζόμενη για τα διπλά παιχνίδια των πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2025 με την Ολλανδία.

Η ομοσπονδία χάντμπολ αποδέχθηκε την πρόταση της ισλανδικής ομοσπονδίας για τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο χωρών για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανδρών του 2025.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 15-16 Μαρτίου στην Αθήνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Ισλανδία θα βρίσκεται στην Ελλάδα για προετοιμασία όλη την εβδομάδα (11-17/3).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπορέσει να προετοιμαστεί κατάλληλα και να τεστάρει τις δυνάμεις του σε δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια, εν όψει των επίσημων αναμετρήσεων με την Ολλανδία τον Μάιο για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025.

Η Ισλανδία συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του χάντμπολ, με δική της σπουδαία σχολή για το άθλημα, που έχει αναδείξει τεράστιους αθλητές και προπονητές.

Ήταν «ασημένια» Ολυμπιονίκης το 2008 και «χάλκινη» στο EURO του 2010, ενώ έχει πάρει μέρος σε 42 τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων, 22 φορές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, 13 φορές σε EURO και επτά φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

@Photo credits: INTIME, Γιάννης Μωυσιάδης
 

Τελευταία Νέα