Χάντμπολ: Κλείνει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η ΑΕΚ

Χάντμπολ: Κλείνει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η ΑΕΚ

Κώστας Ευθυμιάδης
Λιάπης και Μαρτίνοβιτς

bet365

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα (05/12, 19:45, EHF TV) την παρουσία της στο φετινό EHF European League κόντρα στην Κρίενς.

Μετά τον αποκλεισμό στο ματς με την Γκόρνικ το σημερινό παιχνίδι είναι άνευ σημασίας για την ΑΕΚ, η οποία ωστόσο θέλει να αποχωρήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ελβετία.

Εκεί θα παίξει με τις δύο απουσίες του Τάσου Παπαδιονυσίου και του Βύρωνα Παπαδόπουλου, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Το ματς είναι καθαρά γοήτρου και για τις δύο ομάδες που έχουν από δύο βαθμούς και έχουν αποκλειστεί από την προηγούμενη αγωνιστική.

«Αν και ο τελευταίος αγώνας, δεν έχει βαθμολογική σημασία, εγώ και οι παίκτες μου, έχουμε κίνητρο. Στόχος μας είναι να εμφανιστούμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Η φήμη του συλλόγου παραμένει… πίσω μας και δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε Ελβετία και να σηκώσουμε “λευκή σημαία”. Η Κρίενς είναι μία καλή ομάδα, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Με τις επιστροφές των Σίπιτς, Κουτέλ και Μπονεφουά, μαζί με τους Σέλκερ, Μπομ, Τσέπιτς, Όρμποβιτς και Μούσα, αλλά και τον θρυλικό Σμιντ, η ομάδα τους είναι πολύ δυνατή. Ελπίζω οι δύο ομάδες να παίξουν ένα όμορφο, μοντέρνο και τεχνικό χάντμπολ. Κοιτάμε μπροστά και ελπίζουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο» ανέφερε ο τεχνικός της Ενωσης, Ντράγκαν Τζούκιτς.

 

Τελευταία Νέα