ΠΑΟΚ: Πρώτη συνάντηση με τη Μέταλουργκ για το EHF European Cup

Newsroom
ΠΑΟΚ: Πρώτη συνάντηση με τη Μέταλουργκ για το EHF European Cup

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Μέταλουργκ Σκοπίων και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης από τον 2ο γύρο του EHF European Cup στο χάντμπολ γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ ανοίγει τον χορό των συμμετοχών των ελληνικών ομάδων στο EHF European Cup στο χάντμπολ γυναικών, καθώς υποδέχεται το Σάββατο (8/10, 16:00) τη Μέταλουργκ από τη Βόρεια Μακεδονία στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα για το 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Όπως επισήμανε ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος, Δημήτρης Πελεκίδης, ο στόχος είναι «η νίκη για να βάλουμε το λιθαράκι για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη σεζόν με δύο νίκες στο πρωτάθλημα, απέναντι σε ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού και Πανόραμα, προετοιμαζόμενος ουσιαστικά για τις αναμετρήσεις με την ομάδα των Σκοπίων.

Η Μέταλουργκ έχει αρκετές ευρωπαϊκές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια χωρίς όμως να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, με εξαίρεση τη συμμετοχή στους ημιτελικούς του Challenge Cup τη σεζόν 2009-10.

Πρόκειται για νεανική ομάδα και σύμφωνα με το ρόστερ που έχει δηλώσει στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία η μεγαλύτερη αθλήτριά της είναι η 23χρονη Μποζινόφσκα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου στα Σκόπια.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα