Παγκόσμιο μπιτς χάντμπολ: Ασταμάτητες οι γυναίκες, κέρδισαν και τη Δανία

Παγκόσμιο μπιτς χάντμπολ: Ασταμάτητες οι γυναίκες, κέρδισαν και τη Δανία

Newsroom
Παγκόσμιο μπιτς χάντμπολ: Ασταμάτητες οι γυναίκες, κέρδισαν και τη Δανία

bet365

Με ηρωική μορφή την Μάγδα Κεπεσίδου, που σταμάτησε την τελευταία προσπάθεια των αντιπάλων στα shoot out και με την Ελένη Κερλίδη να σκοράρει 21 πόντους, η Εθνική γυναικών υπέταξε και τη Δανία στον τελευταίο αγώνα της Β’ φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η Εθνική Ελλάδος γυναικών στο μπιτς χάντμπολ, θα συνεχίσει αήττητη στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Ηράκλειο.

Η κάτοχος του τίτλου το 2018, κέρδισε και την Δανία και πλέον περιμένουν την Αργεντινή για να διεκδικήσουν την πρόκριση στην 4αδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε δύσκολα της Δανίας με 2-1, κερδίζοντας την πρώτη περίοδο με 27-14, χάνοντας με 21-12 την δεύτερη, για να επικρατήσουν στα shoot out όπου… μίλησε η Μάγδα Κεπεσίδου. Στην πέμπτη ελληνική προσπάθεια και με το σκορ στο 8-6, η Νικολίνα Κεπεσίδου αστόχησε, όμως η μεγάλη αδελφή ήταν εκεί για να διορθώσει τα πράγματα. Με μία μεγαλοπρεπή επέμβαση σταμάτησε την Κρίστενσεν και έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς.

Τα σετ: 27-14, 12-24, 8-6.

Ελλάδα (Καραντώνη): Μ. Κεπεσίδου 4, Κερλίδη 21, Ποιμενίδου 4, Καλοϊδή, Μούρνου, Δημητρίου 6, Τροχίδου 6, Λογδανίδου, Διακογιάννη 4, Κεπεσίδου 2.

Δανία (Χόλμεν): Χάνσεν 2, Κρίστενσεν 6, Νίλσεν 2, Ούλρικσεν 2, Μόγκενσεν, Μόλερ 6, Ντεγκν 14, Φάγκερμπεργκ, Λάρσεν 12, Γιόχανσεν.

Διαιτητές: Αλ Χαΐλ, ΑλΓιαφέι (Κατάρ). Αποκλεισμοί: 2-1

 

Τελευταία Νέα