Παγκόσμιο μπιτς χάντμπολ: Στα προημιτελικά και η Εθνική γυναικών, 2-0 τις ΗΠΑ (vid)

Παγκόσμιο μπιτς χάντμπολ: Στα προημιτελικά και η Εθνική γυναικών, 2-0 τις ΗΠΑ (vid)

Newsroom
Παγκόσμιο μπιτς χάντμπολ: Στα προημιτελικά και η Εθνική γυναικών, 2-0 τις ΗΠΑ (vid)

bet365

Το αήττητο σερί της Εθνικής γυναικών, συνεχίζεται και στη Β΄φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball στην Κρήτη.

Για την πρώτη αγωνιστική της β’ φάσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπιτς χάντμπολ στη Κρήτη, η Εθνική γυναικών νίκησε άνετα τις ΗΠΑ με 2-0 (21-18, 23-14) και έκανε το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους προημιτελικούς.

Πρωταγωνίστριες για τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες του 2018, που θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους εντός συνόρων, ήταν η Κερλίδη με 14 πόντους και η Μούρνου με 12 (7/8 σουτ), ενώ και η άμυνα με 4 μπλοκ έναντι κανενός των ΗΠΑ, έπαιξε τον ρόλο της.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τις ελληνίδες αθλήτριες να πανηγυρίζουν για την πρόκριση στα προημιτελικά και πλέον ο στόχος είναι το πλασάρισμα στις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλο της Β΄φάσης, ώστε να είναι και περισσότερο βατός ο αντίπαλος που θα κρίνει την πρόκριση στην τετράδα.

Τα σετ: 21-18, 23-14

Ελλάδα (Καραντώνη): Μ. Κεπεσίδου 2, Κερλίδη 14, Ποιμενίδου 4, Καλοϊδή, Μούρνου 12, Δημητρίου 8, Ελ. Τροχίδου 4, Λογδανίδου, Διακογιάννη, Ν. Κεπεσίδου.

ΗΠΑ (Νταν): Χίλεϊ 4, Μπρόουνι, Σνάιντερ 4, Μανσούρ 10, Μπίλοους 2, Αγκράζ, Τζόνσον, Γκοσάρ, ΒανΡιν 12, Σελφ.

Διαιτητές: Ντος Σάντος- Ασίς(Βραζιλία). Αποκλεισμοί: 0-0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα