Ζαραβίνας: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την σοβαρότητα που έδειξαν» (vid)

Newsroom
Ζαραβίνας: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την σοβαρότητα που έδειξαν» (vid)

bet365

Στην σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του στάθηκε ο τεχνικός της Εθνικής, Γιώργος Ζαραβίνας μετά τη νίκη επί του Βελγίου με 42-24.

Αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής είπε ότι «θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σοβαρότητα που επέδειξαν, για το ζήλο τους και επειδή χαίρονται αυτό που κάνουν. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν είναι αυτή, για κάποιους λόγους το Βέλγιο ήρθε με δύο μεγάλες απουσίες. Ωστόσο, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα μας, ήταν σημαντικό να κλείσουμε τους εντός έδρας αγώνες μας με θετική αύρα και να πάμε με όλες μας τις δυνάμεις μας στην Τουρκία για να υπερασπιστούμε αυτο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, την αξιοπρέπειά μας, σε έναν αγώνα που πάντα έχει ιδιαιτερότητες».

Για τον αγώνα της Κυριακής στην Τουρκία: «Δυστυχώς έτυχε σε εμάς ο ρόλος του ρυθμιστή του ομίλου, αναφορικά με τη δεύτερη ομάδα που θα προκριθεί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που είδατε και σήμερα. Εμείς παίζουμε για τους εαυτούς μας, για τους βαθμούς ώστε να κερδίσουμε θέσεις στο ranking της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και γι' αυτό θα πάμε με την ίδια προσήλωση για το παιχνίδι με την Τουρκία».

Για τα πλέι οφ του Μαρτίου: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα έκανε ένα βήμα που είχε καιρό να κάνει παίρνοντας μία πρόκριση μέσα από όμιλο. Παράλληλα τρέχουν πολλά πράγματα. Τρέχουν οι ανάγκες να τροφοδοτηθεί η Εθνική ομάδα με νέα παιδιά, τρέχει ο μεγαλύτερος στόχος που είναι η πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και φυσικά τρέχει ο πολύ κοντινός στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση του παγκοσμίου, μέσω των πλέι οφ. Περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας. Εμείς αναγκαστικά πρέπει να έχουμε και τους τρεις στόχους στο μυαλό μας. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό ότι μετά από χρόνια μπαίνουμε στη διαδικασία των πλέι οφ για μια πρόκριση».

Για είσοδο των νέων αθλητών στην Εθνική ομάδα: «Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει ένας έντονος ανταγωνισμός, με την καλή έννοια και να αυξήσουμε τις λύσεις που έχουμε σε κάθε θέση. Αυτές θα ανεβάσουν το επίπεδο της Εθνικής ομάδας. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης μας, αλλά πόσο καλός είναι ο 18ος παίκτης ή ο 20ος παίκτης. Δείχνουν τα παιδιά να ανταποκρίνονται, ενώ και οι παλιοί αγκαλιάζουν τα νέα παιδιά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα