Handball Premier: Ντέρμπι κορυφής με Δράμα εναντίον ΠΑΟΚ

Newsroom
Handball Premier: Ντέρμπι κορυφής με Δράμα εναντίον ΠΑΟΚ

bet365

Στις 18:00 η Δράμα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι πρωτοπόρων του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Handball Premier.

Οι δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στον δεύτερο όμιλο της Handball Premier κοντράρονται σήμερα στις 18:00 (ERTSports) στο ματς που κλείνει την 10η αγωνιστική.

Η Δράμα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Κραχτίδης» λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη και την ήττα στη Ρωσία από την Βίκτορ.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από πρόκριση με δύο νίκες κόντρα στην Ντομπέλε, αλλά το παιχνίδι στην Δράμα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

O ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο ως τώρα στο πρωτάθλημα (7/7), ενώ η Δράμα έχει χάσει μόνο από τον «δικέφαλο» και έχει και μία ισοπαλία με τον Αερωπό.

«Γνωρίζουμε όλοι στην ομάδα ότι θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι ίδιο με το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο επικρατήσαμε εύκολα. Η Δράμα θα είναι πιο προετοιμασμένη σε αυτό το παιχνίδι και σίγουρα θα διεκδικήσει τη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Νίκος Νικολαΐδης, για την σημερινή αναμέτρηση.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα