Στην μικτή Ευρώπης Κ19 ο Κοτσιώνης

Στην μικτή Ευρώπης Κ19 ο Κοτσιώνης

Newsroom
Στην μικτή Ευρώπης Κ19 ο Κοτσιώνης

bet365

Τιμητική διάκριση για τον Κώστα Κοτσιώνη αποτελεί η κλήση του στο 1ο «Respect Your Talent Camp» που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (ΕΗF).

Ο 19χρονος άσος της ΑΕΚ κλήθηκε στην μεικτή Ευρώπης της ηλικιακής κατηγορίας Κ19 μαζί με άλλους 33 αθλητές και θα πάρει μέρος στο αναπτυξιακό πρωτοποριακό πρόγραμμα της ΕΗF στην Μπρατισλάβα το διάστημα 20-22 Ιανουαρίου 2022.

Εκεί ο διεθνής αριστερός ίντερ θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει μαζί με μερικούς από τους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη, με πρέσβεις της ΕHF και με ειδικούς του αθλήματος. Επίσης, τα μέλη της All Star Τeam U19 θα δουν από κοντά αγώνες της τελικής φάσης του EURO 2022 των ανδρών που θα διεξάγεται εκείνο το διάστημα στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας.

Οι αθλητές θα εκπαιδευτούν στις παρακάτω ενότητες:

  • Dual Career
  • Mental Fitness
  • Interview Training
  • Social Media
  • Anti-Doping
  • Sports Law

Ο Κοτσιώνης, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική Νέων που θα μετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023, το οποίο θα συνδιοργανώσουν Ελλάδα και Γερμανία, δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή την τιμητική πρόσκληση. Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία, το σωματείο μου, την ΑΕΚ, και όλους τους προπονητές μου, που με στηρίζουν και μου προσφέρουν τις κατάλληλες συνθήκες για να εξελιχθώ ως αθλητής και ως άνθρωπος. Στη Σλοβακία θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα μας και γι' αυτό είμαι περήφανος και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».


@Photo credits: ΟΧΕ
 

Τελευταία Νέα