Η Λύτρα μετρά δυνάμεις στο παγκόσμιο κύπελλο της Σόφιας

Newsroom
Η Παναγιώτα Λύτρα

bet365

Η Παναγιώτα Λύτρα θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής της Σόφιας, προετοιμαζόμενη για το ευρωπαϊκό προολυμπιακό τουρνουά της Βουδαπέστης.

Στη Βουλγαρία θα δώσει τον πρώτο ολοκληρωμένο φετινό αγώνα της εκτός των συνόρων η Παναγιώτα Λύτρα, η οποία θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής της Σόφιας, από τις 12 έως τις 14 Απριλίου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ατομικού, η οποία βρίσκεται στη βουλγαρική πρωτεύουσα μαζί με την προπονήτριά της Μορφούλα Ντώνα και τη διεθνή κριτή Χρύσα Γεωργακάκη, θα κυνηγήσει καλές εμφανίσεις και διακρίσεις, σ’ έναν αγώνα που εντάσσεται στην προετοιμασία της ενόψει του προολυμπιακού ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει σε ενάμιση μήνα στη Βουδαπέστη.

Η αυλαία της διοργάνωσης θα ανοίξει την Παρασκευή (12/04) με τα δύο πρώτα όργανα του σύνθετου ατομικού (στεφάνι, μπάλα) και με την Λύτρα να συμμετέχει στον τελευταίο χρονικά όμιλο (15:20 – 17:20). Το Σάββατο (13/04) οι αθλήτριες θα αγωνιστούν στα υπόλοιπα δύο όργανα (κορύνες, κορδέλα) και η Ελληνίδα εκπρόσωπος θα πάρει μέρος στο ενδιάμεσο γκρουπ (13:00 – 15:00), ενώ την Κυριακή (14/04) θα διεξαχθούν οι τελικοί των τεσσάρων οργάνων με την συμμετοχή οκτώ φιναλίστ σε καθέναν από αυτούς.

@Photo credits: Photo Credits: ΕΓΟ
 

Τελευταία Νέα